شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

ارضاء با انگشت

1. باسلام
    میخواستم بپرسم که با انگشت همسرمو ارضاء میکنم آیا براش عوارض یا ضرری نداره لطفا" زودجوابمو بدین ممنون

2. asal65joon نوشته است: باسلام
    میخواستم بپرسم که با انگشت همسرمو ارضاء میکنم آیا براش عوارض یا ضرری نداره لطفا" زودجوابمو بدین ممنون

ضرر که خیر ولی همیشه باید دستتون کاملا تمیز و خیس باشه که به واژن آسیب با عفونتی وارد نشه

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 6 کاربر ديگر
  3. ظاهرا شما خانوم هستین و با انگشت همسرتونو ارضا میکنید ....انجام اینکار واسه ایشون هیچ ضرری نداره فقط تنها مساله مهم رعایت مسایل بهداشتی هستش

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. با سلام
    دوست عزیز،دروهله اول باید مشخص کنید شما مرد هستید و یا زن!!!تا بشه اظهار نظر کرد!اما در هردوصورت چه مرد و جه زن، رعایت بهداشت و نیز ارضای کامل طرف مقابل حتماً باید مد نظرتون باشه! در غیر اینصورت احتمال بوجودآمدن معضل در این قضیه هست!
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  5. asal65joon نوشته است: باسلام

گذشته از جنسيت شما اينكار مستربيشن متقابل محسوب  ميشه و از نظر پزشكي جزء رفتارهاي طبيعي و بي عارضه است فقط رعايت بهداشت موضعي لازمه

6. سلام 9ماه تمام هر دوروز يكبار آميزش جنسي داشتيم اما هنوز بچه دار نشديم آيا ادامه دهيم يا بريم دكتر؟

7. gholioo نوشته است: سلام 9ماه تمام هر دوروز يكبار آميزش جنسي داشتيم اما هنوز بچه دار نشديم آيا ادامه دهيم يا بريم دكتر؟

سلام
    بله تا 1 سال اگه نتیجه نگرفتید طبیعیه.
    در روزهای تخمک گذاری (روزهای 10 تا 18 پریود) هر شب رابطه داشته باشید تا احتمال بارداری بالاتر بره.
    موفق باشید...

تشکر شده توسط : ROHAM و 3 کاربر ديگر
  8. gholioo نوشته است: سلام 9ماه تمام هر دوروز يكبار آميزش جنسي داشتيم اما هنوز بچه دار نشديم آيا ادامه دهيم يا بريم دكتر؟

با سلام
    دوست عزیز،ضمن ادامه این عمل،قطعاً مراجعه به پزشک کمک شایانی در آگاهی از وضعیت شما و همسرتون خواهد بود!معذالک چند پیشنهاد:
    1- پوزیشنهای آمیزش مختلفی رو انتخاب و عملی کنید!
    2- همسرتون بعد از انزال شما،پاهاشونو رو به دیوار به مدت نیم ساعت بالانگه دارند!و بعد بلند بشند!
    3- در زمانهای مختلف ازجمله نزدیکیهای پریود ایشون هر روز نزدیکی داشته باشید!مثلاًیک هفته مونده به این زمان!
    4- از مواد خوراکی گرم استفاده کنید!
    5- معاشقه برای آمادگی همسرتون به نحو احسن انجام بشه!
    و...
    انشالله بزودی بارداری همسرتون اتفاق بی افته
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  9. asal65joon نوشته است: باسلام

نه مشروط به اینکه انگشت را خوب چرب کنید و ناخن ها هم کاملا کوتاه باشند.

10. سلام،ممنون که جواب می‌دهید.من خانوم هستم و همسرم با انگشت تلاش به ارضا کردن من کرد،حالا  یا به دلیل تمیز نبودن یا بلند بودن ناخن نمیدونم، احساس می‌کنم به واژینال آسیب رسیده سوزش در هنگام دویدن  و سوزش در هنگام ادرار کردن دارم،تا  حالا هم نه عفونت داشتم نه زخم برای همین تجربه ندارم،می‌شه کمکم کنید؟

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  11. ninush نوشته است: سلام،ممنون که جواب می‌دهید.من خانوم هستم و همسرم با انگشت تلاش به ارضا کردن من کرد،حالا  یا به دلیل تمیز نبودن یا بلند بودن ناخن نمیدونم، احساس می‌کنم به واژینال آسیب رسیده سوزش در هنگام دویدن  و سوزش در هنگام ادرار کردن دارم،تا  حالا هم نه عفونت داشتم نه زخم برای همین تجربه ندارم،می‌شه کمکم کنید؟

دوست گرامي شما دچار عفونت هستيد به پزشك مراجعه كنيد تا درمان انجام شود

تشکر شده توسط : ROHAM و 2 کاربر ديگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید