سلام.میشه توضیح بدید 1:وقتی که پرده از بین بره چه علائمی غیر خونریزی میتونه داشته باشه؟2:خونریزی بعد رابطه چه معنی میتونه داشته باشه؟(به رنگ قهوه ای)3:خونریزی پرده حلقوی ساده تا چند روزه؟مقدارش به چه میزان هست؟مرسی
alaleh110 نوشته است: سلام.میشه توضیح بدید 1:وقتی که پرده از بین بره چه علائمی غیر خونریزی میتونه داشته باشه؟2:خونریزی بعد رابطه چه معنی میتونه داشته باشه؟(به رنگ قهوه ای)3:خونریزی پرده حلقوی ساده تا چند روزه؟مقدارش به چه میزان هست؟مرسی
tarek نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان؛
من تازه با سایت آشنا شدم . سوالی داشتم .
دختری هستم 22 ساله . من حدود 4 یا 5 سالی هست که خودارضایی داشتم ،البته متاسفانه اون موقع اصلا چیزی از ضررهای خودارضایی نمی دونستم . ولی الان 4 ماه هست که دیگه کلا ترک کردم. خودارضایی ام به این صورت بوده که با گذاشتن پتو لای پاهام و فشار دادنش ارضا می شدم . تو این مدت هم یادم نمیاد که خونریزی ای بر اثر خودارضایی دیده باشم .
حالا سوالم اینه که آیا پرده ام سالم هست یا نه؟ و احتمال آسیب دیدگی پرده در این روش چقدر است؟
و به غیر از مراجعه به پزشک راه دیگه ای برای تشخیص سالم بودنش هست یا نه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدین .
ana64 نوشته است: سلام.من 5 ماهه که در دوران عقد به سر میبرم.تو این مدت هیچ رابطه ای از جلو نداشتیم چون خونواده من معتقد به این هستند
که در دوران عقد نباید همچین رابطه ای بین زن و شوهر برقرار بشه....تا حدودی من و شوهرم این موضوع رو رعایت کردیم ولی دفعه آخری که
پیش هم بودیم اتفاقی افتاد که من میترسم پردم رو از دست داده باشم.دخولیصورت نگرفت ولی همسرم با انگشتش چند بار سعی داشت که داخل کنه که من اجازهندادم ولی درست نفهمیدم
که این کار رو کرد یا نه...بعد 3ساعت که خودمو خواستم چک کنم شورتم زیادخونی شده بود ولی به رنگ قهوه ای....حالا میخواستم بپرسم آیا پردم پارهشده؟؟؟ علت خونریزی چی بوده
Julia نوشته است: آقای reza1342 من فقط سوال پرسیدم تا کسی منو راهنمایی کنه نه اینکه سرزنش بشم!
sanaz1736 نوشته است: خیلی ممنون که جوابمو دادید.ولی یه سوال دیگه هم دارم.من تو8سالگی یه بار که داشتم خودمو سر دستشویی فرنگی میشستم دستم اندازه ی 1 بند انگشت داخل 1 سوراخ رفت که اصلا نمیدونم کدوماش بود ولی نه دردم اومد نو خون. یه بار دیگه هم 7سالگی سوار الاکلنگ که بودم وقتی من بالا بودم طرف مقابلم از جاش بلند شد و التم محکم خورد به میله ی الاکلنگ و هم دردم اومد و هم خون اومد.دکتری که منو دید گفت سالمه ولی 1خراش خیلی کوچیک ساعت 3 دارم که مال خیلی سال بیش هاست.شایدم مادرزادی باشه.تازه گفت تقریبا ترمیم شده.یعنی مال استمنا بوده یا اون 2 تا اتفاق؟اصلا خراش نشانه ی بدیه؟منظورم اینه که در اینده چه مشکلی هنگام اولین نزدیکیم ممکنه به وجود بیاد؟تو بست بیشی منظورم این بود که انجام استمنا تو دوران قاعدگی ضرر داشته یا نه؟با تشکر
memi نوشته است: با درود
من به تازگی ازدواج کردم. پس از حدود یک ماه موفق شدیم از بکارت عبور کنیم که با خونریزی نسبتا زیادی همراه بود.بعد از اون هر بار نزدیکی با خونریزی زیادی همراه هستش.
آیا این موضوع طبیعی هست؟
راهنمایی کنید لطفاً
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|