18 مهر پریود شدم.14 روز بعد لکه بینی داشتم به مدت 5 روز.10 آبان رابطه داشتم.بدون جلوگیری.الان 7 روزه که از زمان پریودم گذشته و پریود نشدم.اینا علامت چیه؟؟؟؟
irandokhtf نوشته است: خارج از این وسواسی که من تواین مورد گرفتم و هنوز انتظار پریود شدن رو میکشم و چند روزیه که فقط لکه بینی دارم...میخواستم بپرسم آزمایش بتا چقدر قابل اطمینانه؟؟؟
neda123 نوشته است: 18 مهر پریود شدم.14 روز بعد لکه بینی داشتم به مدت 5 روز.10 آبان رابطه داشتم.بدون جلوگیری.الان 7 روزه که از زمان پریودم گذشته و پریود نشدم.اینا علامت چیه؟؟؟؟
aceg نوشته است: سلام
اگه هردوطرف لباس زیر پوشیده باشند، و پیشاب مرد لباس زیرشو خیس کرده باشه و زن هم با مایع خارج شده از بدنش لباس زیرشو خیس کرده باشه و لباس زیر ها به هم برخورد کنند، احتمال حامله شدن وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdi7133 نوشته است: سلام دوباره به دوستان عزیزم.
متاسفانه هنوز نامزد من پریود نشده . این موضوع نگرانم کرده . تا جایی که میشده من سعی کردم که نامزدم نگران نباشه تا استرس عاملی برای تاخیر بیشتر نشه . الان روز 8 تاخیر پریودشه. البته وضعیت ما به گونه ای هست که اصلا اگر خدای نکرده نامزدم باردار بشه جای تعجبه . من این سایت رو زیر و رو کردم و خیلی چیزا یاد گرفتم . با این شرایط ما احتمال بارداری خیلی کمه . مثلا روز 9 پریود که ما آخرین رابطمون بود یکی از روزای امن برای جلوگیری به روش طبیعیه . با این وجود ما از کاندوم استفاده کردیم . مواظب هم بودیم و حتی رابطمون از راه مقعد بود . در چنین شرایطی چطور ممکنه بارداری رخ بده . در اصل ما از دو روش طبیعی و استفاده از کاندوم برای جلوگیری استفاده کردیم با رعایت احتیاط . این که میگم احتیاط به این خاطر میگم که حتی اگر خدای نکرده نامزدم باردار بشه اصلا نمیدونم چطور اسپرم تونسته خودشو به واژن برسونه مگر یه اسپرم خوش شانس که با تماس دست و ... بتونه این کار سخت رو انجام بده !!!!!!!!! ما قبلا هم رابطه جنسی داشتیم و ایشون یک هفته به تاخیر انداخته و از اون به بعد موقع رابطه مواظبم ورعایت احتیاط میکنم که اگر هم پریودش به تاخیر افتاد نگران نشیم و خیالمون راحت باشه .
از این که وقت دوستان رو گرفتم عذر میخوام . فقط خواهشم اینه که شما هم نظرتونو بگید که خیالم راحت بشه . به نظر شما احتمالش چقدره ؟ مگه خیلی خیلی کم نیست ؟
راستی موقع هایی که ما رابطه جنسی داریم پریودش کمی جا به جا میشه و اغلب عقب میفته . یعنی دلیلش رابطه بین ماست ؟
متاسفانه در شرایطی هم نیستیم که آزمایش بدیم و خیالمون راحت بشه . باید راضیش کنم که بیبی چک بخره . یه کم خجالتیه .
از همه دوستان ممنونم .
oxin نوشته است: با سلام
ایا با رابطه مقعدی و روز ۴ پریودی و دوره پریودی هم همیشه منظم بوده احتمال بارداری وجود داره؟
cima نوشته است:irandokhtf نوشته است: خارج از این وسواسی که من تواین مورد گرفتم و هنوز انتظار پریود شدن رو میکشم و چند روزیه که فقط لکه بینی دارم...میخواستم بپرسم آزمایش بتا چقدر قابل اطمینانه؟؟؟
شما الکی دارید به خودتون استرس میدید و همین استرس یکی از علت های تاخیر در پریوده.
آز بتا مطمین ترین راهه و امکان اشتباه تقریبا نیست.
hooman-2010 نوشته است: سلام
میخاستم ببینم ابعد از چه مدت از شروع رابطه و پاره شدن بکارت میشه از کاندوم خاردار استفاده کرد؟استفاده از کاندوم خاردار در همون ماه هایه اول ازدواج اشکالی داره؟
با تشکر
gandomt نوشته است: من 3 هفته پیش روش اورژانسی انجام دادم و بعد از 10 روز (که اون موقع دوستان گفتند طبیعی است)و دو روز لکه بینی پریود شدم( 6 روز که دو روز آخر ترشحات غلیظ قهوه ای بود)
الان درست یک هفته بعد از تمام شدن پریود از دیشب من دوباره خونریزی پیدا کردم کاملا هم خونه قهوه ای رنگ نیست یا لکه اما کمه و تا حدودی کمر درد هم دارم .
آیا ممکنه من بارداری خارج از رحم داشته باشم؟
(تو رابطه ام اصلا دخول نبود حتی منی روز شکم ریخت فقط دو ساعت بعد من دوش گرفتم)
اگر قرار بود طبیعی پریود شم 22- تا 24 آبان باید میشدم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|