شاید 2 یا 3 روزی میشه که درد دارم اما دریغ از اینکه یک قطره خون ببینم . اگر بگم آزمایش خون کافیه یا اینکه بگم برای چی میخوام ؟
perin نوشته است: شاید 2 یا 3 روزی میشه که درد دارم اما دریغ از اینکه یک قطره خون ببینم . اگر بگم آزمایش خون کافیه یا اینکه بگم برای چی میخوام ؟
perin نوشته است: تر خدا راهنماییم کنید دارم از ترس سکته میکنم
jiji نوشته است:perin نوشته است: تر خدا راهنماییم کنید دارم از ترس سکته میکنم
با سلام مجدد
اگه شما صفحه اول رو کامل میخوندید به جوابتون میرسیدید:
"18 – روش دیگر استفاده از IUD طی 10 روز از زمان رابطه جنسی محافظت نشده است."...........اگه ازمایش بتا مثبت (بعضی رفرنسها بالای 5 و بعضی رفرنسها بالای 10) بود اونوقت میتونید از IUD استفاده کنید...........خوردن بیخودی قرص فقط باعث برهم خوردن بالانس هورمونیتون میشه...............ضمنا خیلی جاها میگن که پیشاب اسپرم نداره و بعضی جاها هم میگن که اسپرم داره..........به هر حال احتمالش کمه اما صفر نیست
موفق باشید
momomo نوشته است: سلام
نامزدم قاعدگی نا منظم دارد (بیشترین 3 ماه در قبل و کمترین حدود 10 روز)
در تاریخ 89.8.25 قاعده شد ودر تاریخ 89.8.30 خوب شد(حدود 6 روز)
ما در تاریخ 89.9.5 در حالی هر دو شورت داشتیم نزدیکی کردیم وبعد از چند ساعت که شورتش را در اورد گفت نمناکه و کمی نم دارد
در تاریخ 89.9.6 شب ساعت 22 قرص خورد 4عدد ال دی خورد
ایا امکان حاملگی با نم هست؟
لطفا زود جواب بدین خیلی نگرانیم
maryam_64 نوشته است: سلام- اگر دست همسر به پيشاب آلوده باشه و وارد واژن كند با توجه اينكه 4 روز از اتمام پريود گذشته باشد آيا احتمال بارداري وجود دارد؟
maryam_64 نوشته است: سلام- اگر دست همسر به پيشاب آلوده باشه و وارد واژن كند با توجه اينكه 4 روز از اتمام پريود گذشته باشد آيا احتمال بارداري وجود دارد؟
perin نوشته است:jiji نوشته است:perin نوشته است: تر خدا راهنماییم کنید دارم از ترس سکته میکنم
با سلام مجدد
اگه شما صفحه اول رو کامل میخوندید به جوابتون میرسیدید:
"18 – روش دیگر استفاده از IUD طی 10 روز از زمان رابطه جنسی محافظت نشده است."...........اگه ازمایش بتا مثبت (بعضی رفرنسها بالای 5 و بعضی رفرنسها بالای 10) بود اونوقت میتونید از IUD استفاده کنید...........خوردن بیخودی قرص فقط باعث برهم خوردن بالانس هورمونیتون میشه...............ضمنا خیلی جاها میگن که پیشاب اسپرم نداره و بعضی جاها هم میگن که اسپرم داره..........به هر حال احتمالش کمه اما صفر نیست
موفق باشید
میشه توضیح بدین روش IUD چه جوریه؟واسه زمانیه که جواب آزمایش بتا مثبته؟
soha195 نوشته است: دوره پریود تقریباً منظمی دارم در حدود 25 روزه. در تاریخ 16/6 رابطه سطحی داشتم که بعد از روش اورژانسی استفاده کردم. و فردای آن روز 17/6 با توجه به نزدیک بودن پریودم خونریزی داشتم. و 8مهر ماه نیز با نامزدم رابطه سطحی داشتم ولی با توجه به سطحی بودن رابطه از روش پیشگیری استفاده نکردم. در این فاصله پریودم منظم بودم ولی 30 روزه و خونریزی کمتری داشتم (حدود 3 روزه)
آیا احتمال بارداری هست؟
با تشکر
من با نامزدم که در تاریخ 89.8.25 قاعده شد و در 89.8.30 خوب شد در تاریخ 89.9.5 در هر حالی که شورت داشتیم نزدیکب کردیم که بعد لز 4 ساعت رفت دستشویی گفت شورتش کمی نم داره
ایا حامله شدن امکان دارد؟
در تاریخ 89.9.6 ساعت 21 یک ال دی و یکساعت بعد 3تا دیگه خورد
خیلی نگرانیم لطفا زودتر کمک کنید
روز بعد یعنی یکشنبه ساعت 9 چهار تا ال دی خورد ولی ساعت 12 یه دفعه ضعف کرد رنگش زرد شد
شب ساعت 8 گفت حس میکنه داغه،ادرار زیاد تر شده ،حالت گر گرفتگی،یه کم هم مهره ها کمر درد دارن،یه کم دل درد
دوباره ساعت 9 شب 4تا ال دی خورد ایا اینا عوارض قرص هاست؟
نزدیکی ما با شورت بوده شورت ایشون نخی
رو شورت من اثاری نیست
خیلی میترسیم
لطفا کمک کنید
من با نامزدم که در تاریخ 89.8.25 قاعده شد و در 89.8.30 خوب شد در تاریخ 89.9.5 در هر حالی که شورت داشتیم نزدیکب کردیم که بعد لز 4 ساعت رفت دستشویی گفت شورتش کمی نم داره
ایا حامله شدن امکان دارد؟
در تاریخ 89.9.6 ساعت 21 یک ال دی و یکساعت بعد 3تا دیگه خورد
خیلی نگرانیم لطفا زودتر کمک کنید
روز بعد یعنی یکشنبه ساعت 9 چهار تا ال دی خورد ولی ساعت 12 یه دفعه ضعف کرد رنگش زرد شد
شب ساعت 8 گفت حس میکنه داغه،ادرار زیاد تر شده ،حالت گر گرفتگی،یه کم هم مهره ها کمر درد دارن،یه کم دل درد
دوباره ساعت 9 شب 4تا ال دی خورد ایا اینا عوارض قرص هاست؟
نزدیکی ما با شورت بوده شورت ایشون نخی
رو شورت من اثاری نیست
خیلی میترسیم
لطفا کمک کنید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|