VORUJAKjoon نوشته است: بابامن خودمم نمیدونم چطوری به خودم کمک کنم تو جای من باشی به خودت چطوری کمک میکنی برات تو نامه خصوصی تمام مشکلامو میگم ببینم چه کمکی میکنی اگه جای من بودی چی میکردی
با سلام
دوست من، در پستهای قبلی، پیشنهاداتی به شما شده که میتونه مفید واقع بشه!! کمی در اونها دقت کنید تحقیقاً راهتونو پیدا خواهید کرد!! مجدداً پیشنهاد میکنم به یک متخصص مغز و اعصاب مراجعه ای داشته باشید خیلی کمکتون میکنه!! از طرفی به قول معروف ،کلاهتونو پیش خودتو ن قاضی کنید!! بیایید و معضلاتتونو بر روی کاغذ بنویسید و اونها رو دسته بندی کنید!! از کوچکترین تا بزرگترین اونها!!از سخت ترین تا آسون ترینشون!!بعد از اون، راه حلهایی که به نظرتون میرسه جلوشون بنویسید!! یا اگر هیچ راه حلی پیدا نمیکنید!! از نزدیکترین و امین ترین فرد به شما، اونو بپرسید!! انشالله مشکلتون بزودی حل میشه!! معذالک منهم معتقدم تنهاکسی که میتونه به هر فرد کمکی بکنه!! در وهله اول خوده اون شخصه!! چون اگر راه حلهایی هم از جانب کسی ارائه بشه!!تمامه راه حلها رو باید خوده فرد بکار ببنده و نه دیگران!! پس سعی کنید روحیه اتونو تقویت کنید و با اراده بیشتری با قضایا مواجه بشید!
موفق باشید.