t2002 نوشته است: من امروز با نامزدم رابطه از پشت داشتم ، پریودهای من معمولا 30 روزه هست ومنظم . امروز روز 17 بود و ترشحات زیادی هم داشتم نسبتا . هیچ رابطه ی واژینالی صورت نگرفت . وقتی مایع منی خارج شد روی کمر من ریخت و مقدارش خیلی کم بود . اما در حال معاشقه که ایشون روی من خوابیده بود آلتش روی بدن من قرار گرفته بود (تماس مستقیم بدون لباس و برخورد خارجی الت ها ) و نمیدونم چرا دچار شک شدم که آیا ممکن هست بعد از ریخته شدن منی و اینکه آلت هنوز خیس بوده مقداری ( در حالی که میگه خشکش کردم ) در اثر تنها برخورد خارجی آلت دچار باروری بشم یا خیر ؟ با توجه به اینکه عوارض قرص های ضدبارداری رو میدونم ترجیح میدم بی گدار به آب نزنم و اگه حای خطری نیست اصلا استفاده نکنم . نمیدونم شکم درسته یا وسواس زیادی به خرج میدم ؟ چون چیزی مستقیم وارد نشده و تنها در بدترین حالت آلت به التم برخوردی داشته .قرص ها میتونه تنها با یک دوره استفاده و برای بار اول اثرات سوئ داشته باشه ؟
دوسستان گفتن که »
امکان بارداری نیست
بی خودر وسواس به خرج میدید نگران نباشید
اما .........
خیلی ممنونم از اینکه کمی بهم امید دادید ، اما از اونجایی که تازگیا تبدیل به فردی بیسار وسواسی و شکاک شده ام برای اینکه تا 10 ، 15 روز دیگه فکر و خیال واهی سراغم نیاد از قرص ال دی به روش صحیح اورژانسی استفاده کردم . قرص ها در منزل بود و چیزی که روی روکش دراژه نوشته بود به صورت 11 4 3050 بود که قطعا تاریخ مصرف نبوده و هیچ تاریخ انقضایی رو روکش پیدا نکردم ، حالا میترسم قرص ها تاریخ گذشته بوده باشه و درست عمل نکنه ، البته کمی هم حالت تهوع دارم که نمیدونم از قرص هاست یا آلودگی هوا . اینم بگم که در صورت تماس آلت ، به گونه ای نبوده که سر آلت به طور مستقیم روی بدنم کشیده شده باشه و در واقع بین پاها قرار گرفته و فکر میکنم بیشتر طول الت روی بدنم بوده .
دوسستان گفتن که »
امکان بارداری نیست
بی خودر وسواس به خرج میدید نگران نباشید
اما .........
خیلی ممنونم از اینکه کمی بهم امید دادید ، اما از اونجایی که تازگیا تبدیل به فردی بیسار وسواسی و شکاک شده ام برای اینکه تا 10 ، 15 روز دیگه فکر و خیال واهی سراغم نیاد از قرص ال دی به روش صحیح اورژانسی استفاده کردم . قرص ها در منزل بود و چیزی که روی روکش دراژه نوشته بود به صورت 11 4 3050 بود که قطعا تاریخ مصرف نبوده و هیچ تاریخ انقضایی رو روکش پیدا نکردم ، حالا میترسم قرص ها تاریخ گذشته بوده باشه و درست عمل نکنه ، البته کمی هم حالت تهوع دارم که نمیدونم از قرص هاست یا آلودگی هوا . اینم بگم که در صورت تماس آلت ، به گونه ای نبوده که سر آلت به طور مستقیم روی بدنم کشیده شده باشه و در واقع بین پاها قرار گرفته و فکر میکنم بیشتر طول الت روی بدنم بوده .