pana نوشته است: سلام من ازمایش دادمو بتا0 بود ودکترم امپولhcg ولتروزول و متفورمین تجویز کرده میشه واسم بگید این داروهارو واسه چی تجویز میکنن؟در صورتی که سونوگرافی از تخمدن نکردم.و اینکه برای پریود شدن 2تا امپول پروژسترون تجویز کردن که تا الان که 2روز از تزریق میگذره پریود نشدم .اگه بخوام ببینم تنبلی تخمدان و کیست دارم میتونم بدون معرفی دکتر اقدام کنم؟
واینکه من ترشح سینه دارم ولی پرولاکتینم نرمال بود دکتر گفتش که باید بروموکریپتینو واسه ترشح بخورم اگه این ترشح ادامه داشته باشه من باید به مدت طولانی این دارورو ستفاده کنم؟باید چیکارکنم.ممنون از جوابتون و توجهتون
دوست گرامي كام اول درخواست سونوگرافي نيست درخواست وتجويز پروژسترون هم يك روش درماني هم يك روش تشخيصي است يعني با پريود شدن يا نشدن شما با اين تزريق پزشكتان متوجه ميشود كه تا حدودي دليل پريود نشدنتان مربوط به چه قسمتي است وممكنه 5تا 7روز هم حدودا طول بكشه كه پريود بشيد در صورت عدم پريود گامهاي بعدي يا سونو درخواست ميشود متفورمين هم روشي است براي القا تخمكگذاري .چون گاهي عدم تخمكگذاري باعث پريود نشدن يا نامرتبي پريود است.تا چند روز ديگر صبر كنيد بعد مجدد به پزشكتان مراجعه كنيد