از لطف همه دوستان توی این مدت بسیار ممنونم. راستش بعداز یه مدت که اومدم پستمو دیدم دلم نیومد بی جوابش بزارم و نتیجه مشکلم رو نزارم. راستش خودم توی این مدت به هر دری زدم جوابی واسه مشکلم توی سایتها پیدا نکردم. گفتم نتیجه رو بزارم تا شاید اگر کسی خدای ناکرده به این مشکل برخورد بتونه حداقل یه آگاهی هایی داشته باشه و راه درست رو بره
راستش بعد از آخرین پستم به یه متخصص پوست دیگه مراجعه کردم. ایشون با معاینه پوستم تشخیص دادند که زخمهای من عفونت کرده و تجویز پزشک اول که
پودوفیلین 24 درصد رو تجویز کرده بودن و خودم باید میزدم رو کاملا رد کردن و میگفتن اینکار حتما با نظر و مراقبت پزشک باید انجام بشه. ایشون برای رفع عفونتم پماد موپیروسین 2 درصد رو تجویز کردن. خوشبختانه بعداز حدود یک هفته کم کم زخمام رو بهبودی رفت و اثری از اون زخمهای بزرگ و دردناک نمود. بعد از حدود 11 روز دیگه شبها راحت خوابیدم و یه نفس راحت بعد از حدود دو ماه دسته و پنجه نرم کردن با این مریضی کشیدم.
متاسفانه هاله های قرمز رنگی همونطور که توی عکسهای بالا مشاهده میکنین به علت استفاده از
پودوفیلین دور زخمها ایجاد شده بود و به اصطلاح سوخته بود. که در مراجعه بعدی دکتر بهم یه کرم مخصوص ترمیم پوست به نام cicalfate محصول فرانسه رو تجویز کردن که الان دارم مصرف میکنم. تا این قرمزیها و سوختگیها برطرف بشه.
قرار شد بعد از رفع شدن این قرمزیها دوباره به پزشک مراجعه کنم تا زگیلهای ریز باقی مانده رو با روش منجمد کردن یا همون فریز کردن از بین ببرن.
این بود حال و حکایت مشکل من تا این لحظه.
متاسفانه در مورد این نوع درمان (منجمد کردن زگیل ) اطلاعی ندارم که اگه دوستان لطف کنن و مطالبی بزارن ممنونشون میشم.
موفق باشید و سلامت