با سلام لطفا متن زیر که عکس رنگی از رحم است را تفسیر کنید:
(بعداز تزریق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو
لوله از ماده حاجب پرشده است)
(کاویته رحم بزرگ و جادار و بدنه طویل و کشیده و
لاتروورسیون به چپ در جسم رحم دیده میشود)
(در کاویته اندومتریال تصویری دال بر توده مشخص نمیشود.)
(کانال سرویکال دارای طول و مخاط و قابلیت اتساع عادی و
ناحیه ایسم سیلندریک و تا اندازه ای
رژید و خمیده است.)
(لوله چپ از ماده حاجب پر شده و طول ودیامتر و
پریستالتیسم لوله عادی و قسمت دیستال پیچیده
است.)
(لوله راست با وجود بکاربردن تدابیر لازم تا ناحیه
ایسمیک از ماده حاجب پرشده دیامترلوله فوق العاده باریک و تغییرات ناشی از salpingitis در آن
مشهود است )
در کلیشه کنترل لوله چپ باز و ماده حاجب بمقدار زیاد توسط لوله مذکور وارد حفره لگن گردیده است)
در postdrainage film ماده حاجب لوکالیزه در طرف چپ حفره لگن و پیچیدگی لوله باقیمانده و تخلیه انجام نگرفته است.)
)تجمع دارو به این شکل با سابقه multiple surgeryو infertility بمدت طولانی نشانه adhesion درpelvic peritoneum و در صورت لزوم توجه به آن توصیه میگردد.(
)توجه : با مطالعه سابقه بیمار احتمالا tubal amputationa در قسمت اعظم لوله راست در دنباله previous surgery انجام گرفته است.(
در ضمن من در سن 13 سلگی قبل از اینکه پریودم شروع بشه عمل کیست تخمدان داشتم که در این عمل تخمدان راست مرا برداشته اند.با این وضعیت و این عکس رنگی من باردار میشوم ؟ اگه میشه زودتر جوابم رو بدید.(لطفا جواب را به ایمیلم ارسال نمایید) (سن 25 سال - متاهل)
با تشکر
(بعداز تزریق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو
لوله از ماده حاجب پرشده است)
(کاویته رحم بزرگ و جادار و بدنه طویل و کشیده و
لاتروورسیون به چپ در جسم رحم دیده میشود)
(در کاویته اندومتریال تصویری دال بر توده مشخص نمیشود.)
(کانال سرویکال دارای طول و مخاط و قابلیت اتساع عادی و
ناحیه ایسم سیلندریک و تا اندازه ای
رژید و خمیده است.)
(لوله چپ از ماده حاجب پر شده و طول ودیامتر و
پریستالتیسم لوله عادی و قسمت دیستال پیچیده
است.)
(لوله راست با وجود بکاربردن تدابیر لازم تا ناحیه
ایسمیک از ماده حاجب پرشده دیامترلوله فوق العاده باریک و تغییرات ناشی از salpingitis در آن
مشهود است )
در کلیشه کنترل لوله چپ باز و ماده حاجب بمقدار زیاد توسط لوله مذکور وارد حفره لگن گردیده است)
در postdrainage film ماده حاجب لوکالیزه در طرف چپ حفره لگن و پیچیدگی لوله باقیمانده و تخلیه انجام نگرفته است.)
)تجمع دارو به این شکل با سابقه multiple surgeryو infertility بمدت طولانی نشانه adhesion درpelvic peritoneum و در صورت لزوم توجه به آن توصیه میگردد.(
)توجه : با مطالعه سابقه بیمار احتمالا tubal amputationa در قسمت اعظم لوله راست در دنباله previous surgery انجام گرفته است.(
در ضمن من در سن 13 سلگی قبل از اینکه پریودم شروع بشه عمل کیست تخمدان داشتم که در این عمل تخمدان راست مرا برداشته اند.با این وضعیت و این عکس رنگی من باردار میشوم ؟ اگه میشه زودتر جوابم رو بدید.(لطفا جواب را به ایمیلم ارسال نمایید) (سن 25 سال - متاهل)
با تشکر