با سلام من وقتی از کاندوم استفاده میکنم هنگام رابطه جنسی از عقب با همسرم به مشکل بر میخورم و آلتم وارد مقعد همسرم نمیشود و به نعوذ کامل نمیرسم لطفا راهنمایی کنید مرررررررررسی
mehdi146 نوشته است: با سلام من وقتی از کاندوم استفاده میکنم هنگام رابطه جنسی از عقب با همسرم به مشکل بر میخورم و آلتم وارد مقعد همسرم نمیشود و به نعوذ کامل نمیرسم لطفا راهنمایی کنید مرررررررررسی
mehdi146 نوشته است: با سلام من وقتی از کاندوم استفاده میکنم هنگام رابطه جنسی از عقب با همسرم به مشکل بر میخورم و آلتم وارد مقعد همسرم نمیشود و به نعوذ کامل نمیرسم لطفا راهنمایی کنید مرررررررررسی
mehdi146 نوشته است: با تشکر از دوستان ولی من بعد از رسیدن کامل آلتم به نعوذ از کاندوم استفاده میکنم و دلیل رابطه مقعدی اینه که ما در دوران عقد هستیم و نمیخواهیم قبل از عروسی بی احتیاطی کنیم
mehdi146 نوشته است: با تشکر از خانوم قاصدک آزاد.باید بگم که همسر من از لحاظ رسیدن به مرحله شهوت مشکلی نداره و از روان کننده هم استفاده میکنیم ولی مشکل دیگه اینجاست که ما از هم دوریم و هر چند ماه یکبار همدگه رو میبینیم و در طول سه یا چهار روزی که پیش هم هستیم 7 یا 8 بار رابطه مقعدی داریم البته به اصرار همسرم
gandomt نوشته است: چه مسائلی باعث شکست کاندوم میشه غیر از پارگی ، شل شدن با لیز خوردن ؟ آیا اگه کاندوم با قسمتی از بدن برخورد کنه که چند دقیقه قبلش به پیش آب آلوده بوده ولی پاک شده تا حد امکان و بعد وارد بشه به فرض اینکه روز نسبتا پرخطر هم باشه باز دچار شکست میشه و احتمال بارداری هست؟
من بخش احتمال بارداری که قفل نباشه رو پیدا نکردم واسه همین اینجا سوال کردم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|