سلام
من چند ماه قبل به علت ورم پاهام و تعریق بیش از حد و افزایش وزنم به دکتر مراجعه کردم..برام سونو و آزمایش خون و ادرارنوشتن همه چیز عادی بود (ادرار ۲۴ ساعته ندادم).. فشار خونم ندارم..ورم پاها رو گفتن از نشستن زیاد هم میشه باشه.. چون واسه کارم روزانه ۹ ساعت پشت میزم…..
هفته قبل با پزشک محل کارم صحبت کردم یه سری آزمایش نوشتن که یه سری از مواردش نرمال نبودن.. چیزایی که به نظرم مهمه رو مینویسم.
--------—-
fasting serum glucose 95
urea 14
creatinine 3.1
sodium 136
potassium 4.5
iron 70
tibc 385
ast (sgot) 26
alt (sgpt) 29
alkaline phosphatase 228
——–
t4 8.0
t3-uptake 26
fti 2.08
total t3 87
tsh 2.9
ferritin 13.8
———–
color yellow
appearance semiclear
special gravity 1.030
ph 5
protein negative
blood positive (+)
wbc/hpf 3-4
rbc/hpf 3-4
bacteria moderate
سایر مواردش منفی بودن.
—–
protein 24h 300
urine volume/24h 1500
—–
فشار 11/6
---------
لازم به ذکر است که ۲۶ سالمه..
مدتیه که سوزش ادرار دارم.. موقع جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته، نمونه اول رو هم توی ظرف ریختم!( چیزی بهم نگفتن راجع به نحوه جمع آوری). ظرف نمونه رو هم توی حمام گذاشته بودم.
سرماخوردگی شدید دارم که دو هفته است طول کشیده و گلوم چرکی شده و سرفه مداوم و خلط سینه دارم. نمونه ادرارم بعد از زمان پریودم بود که معمولاً لکه بینی دارم.
متخصص کلیه آزمایشم رو دید گفت همخونی نداره!.. دفع پروتئین 24 ساعته بالاست ولی توی نمونه ادرارم منفی!.. کراتی نین بالا ولی اوره پایین!.. واسه ام سیپروفلوکساسین نوشت که چند روز بخورم و بعد آزمایشا رو تکرار کنم.. ممنون میشم شما هم نظرتون رو بگین.
من چند ماه قبل به علت ورم پاهام و تعریق بیش از حد و افزایش وزنم به دکتر مراجعه کردم..برام سونو و آزمایش خون و ادرارنوشتن همه چیز عادی بود (ادرار ۲۴ ساعته ندادم).. فشار خونم ندارم..ورم پاها رو گفتن از نشستن زیاد هم میشه باشه.. چون واسه کارم روزانه ۹ ساعت پشت میزم…..
هفته قبل با پزشک محل کارم صحبت کردم یه سری آزمایش نوشتن که یه سری از مواردش نرمال نبودن.. چیزایی که به نظرم مهمه رو مینویسم.
--------—-
fasting serum glucose 95
urea 14
creatinine 3.1
sodium 136
potassium 4.5
iron 70
tibc 385
ast (sgot) 26
alt (sgpt) 29
alkaline phosphatase 228
——–
t4 8.0
t3-uptake 26
fti 2.08
total t3 87
tsh 2.9
ferritin 13.8
———–
color yellow
appearance semiclear
special gravity 1.030
ph 5
protein negative
blood positive (+)
wbc/hpf 3-4
rbc/hpf 3-4
bacteria moderate
سایر مواردش منفی بودن.
—–
protein 24h 300
urine volume/24h 1500
—–
فشار 11/6
---------
لازم به ذکر است که ۲۶ سالمه..
مدتیه که سوزش ادرار دارم.. موقع جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته، نمونه اول رو هم توی ظرف ریختم!( چیزی بهم نگفتن راجع به نحوه جمع آوری). ظرف نمونه رو هم توی حمام گذاشته بودم.
سرماخوردگی شدید دارم که دو هفته است طول کشیده و گلوم چرکی شده و سرفه مداوم و خلط سینه دارم. نمونه ادرارم بعد از زمان پریودم بود که معمولاً لکه بینی دارم.
متخصص کلیه آزمایشم رو دید گفت همخونی نداره!.. دفع پروتئین 24 ساعته بالاست ولی توی نمونه ادرارم منفی!.. کراتی نین بالا ولی اوره پایین!.. واسه ام سیپروفلوکساسین نوشت که چند روز بخورم و بعد آزمایشا رو تکرار کنم.. ممنون میشم شما هم نظرتون رو بگین.