پس یعنی حتی اگه من این ماه قرص بخورم و روش کمکی استفاده کنم؟ و بعد هفت روز بسته دوم شروع کنم اون بسته دوم هم بی اثر خواهد بود؟ درست متوجه شدم؟
royad نوشته است: پس یعنی حتی اگه من این ماه قرص بخورم و روش کمکی استفاده کنم؟ و بعد هفت روز بسته دوم شروع کنم اون بسته دوم هم بی اثر خواهد بود؟ درست متوجه شدم؟
royad نوشته است: پس یعنی حتی اگه من این ماه قرص بخورم و روش کمکی استفاده کنم؟ و بعد هفت روز بسته دوم شروع کنم اون بسته دوم هم بی اثر خواهد بود؟ درست متوجه شدم؟
mahtabziba نوشته است: سلام آیا برای استفاده از روش اورژانسی از قرص مارولون هم میشه استفاده کرد ؟
و این قرص مارولون میتونه ایجاد حساسیت کنه چون من مدت 5 ماه استفاده از این قرص ها هنگام نزدیکی درد و سوزش داشتم از زمان قطع اون این مشکلات بر طرف شده
maryam12tt نوشته است: سلام ! من از قرصاي ياسمين استفاده مي كنم
مي خواستم بدونم اين قرصا مي تونن تو كار كيسه صفرا اختلال ايجاد كنه ؟! يكي دو ماهيه صبح ها از خواب كه بيدار ميشم احساس خشكي و تلخي دهان دارم .
تو اينترنت سرچ كردم نوشته بود از دندون خرابم مي تونه باشه كه البته دندون خرابم دارم ...
برونشور قرص ياسمين انگليسي بود نتونستم بخونم ولي برونشور مارولونو ديدم نوشته بود عوارضش بيماري كيسه صفراست ...
خيلي مي ترسم دكتر برم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maryam12tt نوشته است: سلام ! من از قرصاي ياسمين استفاده مي كنم
مي خواستم بدونم اين قرصا مي تونن تو كار كيسه صفرا اختلال ايجاد كنه ؟! يكي دو ماهيه صبح ها از خواب كه بيدار ميشم احساس خشكي و تلخي دهان دارم .
تو اينترنت سرچ كردم نوشته بود از دندون خرابم مي تونه باشه كه البته دندون خرابم دارم ...
برونشور قرص ياسمين انگليسي بود نتونستم بخونم ولي برونشور مارولونو ديدم نوشته بود عوارضش بيماري كيسه صفراست ...
خيلي مي ترسم دكتر برم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moory نوشته است: سلام
اگر کسی اشتباها و تنها از روی ترس در صورتی که رابطه محافظت شده با کاندوم و هیچ گونه تماسی جز تماس دست ،در 3 نوبت با فاصله 2 روز ،از روش اورژانسی با اچ دی استفاده کند آیا احتمال بارداری وجود دارد و اینکه عوارض اینکار برای او چیست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
riki نوشته است: سلام من با مصرف ال دی حالم خیلی بد میشه. 2 ماهه از مارولون استفاده میکنم که خیلی قابل تحملتره و قیمتشم مناسب .حالا که میخوام ادامه بدم داروخانه ها میگن دیگه این قرصا نیست نمیدونم راسته یا نه ؟اگه درسته چه قرصی جایگزین کنم با همین ویزگی (بدون اضافه وزن و حالت تهوع) و تقریبا همون قیمت ؟ قرص دزوسپتیو رو میشه با اون برابری داد یا نظر شما قرص دیگه ای هست ؟ ممنون از راهنماییتون
royaa نوشته است: سلام، اگه کسی در روش اورژانسی نوبت دوم را 15 ساعت بعد مصرف کند اشکالی دارد؟
یا دوباره باید دو نوبت را تکرار کند ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|