با سلام و خسته نباشيد.
دختري 21 ساله هستم داراي پرده ارتجاعي كه چند روز پيش متوجه شدم كه در ناحيه آلت تناسلي عفونت دارم. البته اينو از اونجايي ميگم كه از چند نفر از دوستاي دانشجوي پرستاري پرسيدم و اونا با توجه به اينكه سونوگرافي دادم و توي اون يه شي 71*30ميليمتري نشون داده شده بودگفتن كه عفونته. از طرفي مدتها پيش(بيش از يك ماه) با دوست پسرم رابطه خيلي سطحي داشتم . بعد از اينكه اين قضيه رو با دوستاي پرستاريم مطرح كردم، اونا گفتن كه اگه عفونت باشه، با دارو خوب ميشه، اما اگه جنين مرده باشه، حدود 2 هفته از تولدش ميگذره كه با توجه به اينكه چسبندگي نداره، ميشه با دارو دفعش كرد و گفتن كه اگه هم جنين نبوده و عفونت باشه، باز هم از طريق دارو دفع ميشه. خلاصه به هر طريقي، دارو تهيه كرديم و بعد از استفاده ، اين شي (تقريبا 2تا كه هر كدوم به اندازه يك انگشت بودند) بيرون اومد و ... (خواستن آزمايش كنن روش كه ببينن آيا جنين بوده يا نه، كه من نذاشتم.)
حالا سؤال من اينه كه وضعيت پرده و بكارتم با توجه به اينكه ما رابطه جنسی نكرديم، اما از دارو استفاده كرديم چطوره؟!
آيا پرده من كامل از بين رفته؟ آيا پردم سالمه؟ آيا اگه موقع ازدواج، به پزشك مراجعه كنم، با توجه به اينكه رابطه جنسي با كسي نداشته باشم، ميتونم برگه سلامت بگيرم يا نه؟
اصلا آیا اگر بخوام با کسی ازدواج کنم، اون میتونه بفهمه اگه پرده من از بین رفته باشه؟
(توضيح اينكه دوره پريود من معمولا 34 روز، شروع خونريزي شديد روز 30ام، انجام سونوگرافي صبح روز 33، مصرف دارو و دفع ظهر 33 و الآن شب 33 است كه پريوديم بطور عاديه! _ البته درد زيادي رو بخاطر اين قضيه تحمل ميكنم و بهم گفتن كه دوره پريودم، اينبار 10 روز طول ميكشه! _ )
لطفا راهنماييم كنيد.
متشكرم.