سلام آقای دکتر من دختری 33 ساله ام .در 5-6 سالگی موقع سه چرخه سواری درد شدیدی از اندام تناسلی تا شکمم احساس کردم ولی خونی ندیدم ولی شب همان روز یا فردا شب در دستشویی قبل یا بعد از ادرار ،در توالت بصورت راه باریکی خون دیدم که متوجه نشدم مربوط به چیست . در 19 سالگی نامزدم چند بار انگشتش رو وارد اندام تناسلیم کرد و با شدت زیاد به داخل بدنم ناخن میکشید بعد از مدتی بدلیل اختلافات نامزدیم بهم خورد قبل از بهم خوردن نامزدی به پزشک زنان مراجعه کردم پزشک تشخیص داد هیچ مشکلی ندارم و پرده سالمه .از بچگی گاهی انگشت داخل اندام تناسلیم میکردم. چند سال پیش هم از خودکار یا پیش گوشتی معمولی برای خود ارضایی استفاده کردم ولی هرگز درد یا خونریزی نداشتم.به 3 متخصص زنان هم مراجعه کردم متخصص اول گفت سالم نیست متخصص دوم گفت حلقوی و سالمه و برای ازدواج حتما باید گواهی پزشک داشته باشم چون خونریزی ندارد و ممکنه مسئله ساز شود.متخصص سوم گفت حلقوی و سالمه فقط کمی نازک شده.. ممکنه نظر پزشک با وجود نوع عمل انجام شده صحیح نباشه؟چند ماه پیش برای خود ارضایی در حالیکه شلوار جین پام بود روی پشتی صندلی نشستم و اندام تناسلیم رو روی پشتی صندلی فشار میدادم و در جهت بالا پایین حرکت میکردم . که بعد متوجه چند لک خون به اندازه سر سوزن در لباس زیرم شدم .آیا دوخت شلوار جین با وجود لباس زیر باعث ساییدگی یا پارگی پرده شده؟
آقای دکتر بدلیل غریزه جنسی بالا نمی تونم از خود ارضایی جلوگیری کنم البته زمان زیادیه که از ابزار یا انگشت استفاده نمی کنم و چیزی داخل نمی کنم ولی روی پشتی صندلی می شینم البته از وقتیکه موقع اینکار شلوار جین نمی پوشم دیگه لک خونی ندیدم
لطفا من رو از نگرانی در بیاورید.چطور میتونم به پزشک قانونی مراجعه کنم ؟ آیا دستور قاضی لازم است؟به چه آدرسی برای معاینه باید مراجعه کنم؟
واقعا ممنون میشم اگر محبت کرده و پاسخ را به ایمیلم ارسال کنید.
آقای دکتر بدلیل غریزه جنسی بالا نمی تونم از خود ارضایی جلوگیری کنم البته زمان زیادیه که از ابزار یا انگشت استفاده نمی کنم و چیزی داخل نمی کنم ولی روی پشتی صندلی می شینم البته از وقتیکه موقع اینکار شلوار جین نمی پوشم دیگه لک خونی ندیدم
لطفا من رو از نگرانی در بیاورید.چطور میتونم به پزشک قانونی مراجعه کنم ؟ آیا دستور قاضی لازم است؟به چه آدرسی برای معاینه باید مراجعه کنم؟
واقعا ممنون میشم اگر محبت کرده و پاسخ را به ایمیلم ارسال کنید.