سلام
خسته نباشید
شرمنده مزاحم شدم
یک سوال داشتم
من و نامزدم بعد از اینکه پاک شده بود 3 روز بعدش نزدیکی داشتیم.واصلا هیچ تماسی با پایین نداشتیم .نامزد من پردیودهای منظمی داره والان 5 روزه که عقب افتاده و ما نگرانیم که باردار نباشه.رفتیم دکتر 2 عدد آمپول نوشت گفت باهم بزن تا زود پریود بشی و یکسری قرص.که انجام دادیم فردای آن روز رفت تست خانگی گرفت و جواب منفی بود اول صبح که ناشتا بود و ادرار اولی را تست زد و منفی بود.گفتیم شاید اثر امپول ها جواب را منفی کرده.ازمایش خون دادیم تا ظهر جواب بهم داد و گفتن منفیه.ودکتر گفت هیچ چیز دیگه ای مصرف نکن تا 10 روز دیگه پرید بشی.
سوال من اینجاست ؟
1-چرا با اینکه اصلا ما نزدیکی از پایین نداشتیم پریدشان عقب افتاده ؟
2-جواب آزمایش می تونه اشتباه باشه ؟
3-این آمپول ها جواب را منفی نمی کنند که زده ؟؟
اگر تا 10 روز پریود نشد بازم احتمال بارداری میره ؟
دکتر گفت بعد از 10 روز دوباره اگر پریود نشیدید بیاین آزمایش بدید ؟ یعنی احتمال داره ؟؟؟
خیلی نگرانیم خواهش می کنم سریع جواب بدید ممنون میشم
خسته نباشید
شرمنده مزاحم شدم
یک سوال داشتم
من و نامزدم بعد از اینکه پاک شده بود 3 روز بعدش نزدیکی داشتیم.واصلا هیچ تماسی با پایین نداشتیم .نامزد من پردیودهای منظمی داره والان 5 روزه که عقب افتاده و ما نگرانیم که باردار نباشه.رفتیم دکتر 2 عدد آمپول نوشت گفت باهم بزن تا زود پریود بشی و یکسری قرص.که انجام دادیم فردای آن روز رفت تست خانگی گرفت و جواب منفی بود اول صبح که ناشتا بود و ادرار اولی را تست زد و منفی بود.گفتیم شاید اثر امپول ها جواب را منفی کرده.ازمایش خون دادیم تا ظهر جواب بهم داد و گفتن منفیه.ودکتر گفت هیچ چیز دیگه ای مصرف نکن تا 10 روز دیگه پرید بشی.
سوال من اینجاست ؟
1-چرا با اینکه اصلا ما نزدیکی از پایین نداشتیم پریدشان عقب افتاده ؟
2-جواب آزمایش می تونه اشتباه باشه ؟
3-این آمپول ها جواب را منفی نمی کنند که زده ؟؟
اگر تا 10 روز پریود نشد بازم احتمال بارداری میره ؟
دکتر گفت بعد از 10 روز دوباره اگر پریود نشیدید بیاین آزمایش بدید ؟ یعنی احتمال داره ؟؟؟
خیلی نگرانیم خواهش می کنم سریع جواب بدید ممنون میشم