m3333 نوشته است: سلام
خسته نباشید
شرمنده مزاحم شدم
یک سوال داشتم
من و نامزدم بعد از اینکه پاک شده بود 3 روز بعدش نزدیکی داشتیم.واصلا هیچ تماسی با پایین نداشتیم .نامزد من پردیودهای منظمی داره والان 5 روزه که عقب افتاده و ما نگرانیم که باردار نباشه.رفتیم دکتر 2 عدد آمپول نوشت گفت باهم بزن تا زود پریود بشی و یکسری قرص.که انجام دادیم فردای آن روز رفت تست خانگی گرفت و جواب منفی بود اول صبح که ناشتا بود و ادرار اولی را تست زد و منفی بود.گفتیم شاید اثر امپول ها جواب را منفی کرده.ازمایش خون دادیم تا ظهر جواب بهم داد و گفتن منفیه.ودکتر گفت هیچ چیز دیگه ای مصرف نکن تا 10 روز دیگه پرید بشی.
سوال من اینجاست ؟
1-چرا با اینکه اصلا ما نزدیکی از پایین نداشتیم پریدشان عقب افتاده ؟
2-جواب آزمایش می تونه اشتباه باشه ؟
3-این آمپول ها جواب را منفی نمی کنند که زده ؟؟
اگر تا 10 روز پریود نشد بازم احتمال بارداری میره ؟
دکتر گفت بعد از 10 روز دوباره اگر پریود نشیدید بیاین آزمایش بدید ؟ یعنی احتمال داره ؟؟؟
خیلی نگرانیم خواهش می کنم سریع جواب بدید ممنون میشم
در صورت منظم بودن پریود، 3 روز بعد از پریود احتمال بارداری نیست.تازه شما هم که از پایین تماس آلت نداشتین.مهمتر از همه تست خون هست که %100 جوابش درست هست.آمپول و قرصی که دکتر استفاده کرده هورمون هست و ربطی به نتیجه آزمایش نداره.هر کسی ممکنه در طول سال یکی دوبار این بی نظمی را داشته باشه.استرس..عوامل محیطی و... روی پریود اثر میذاره.
دکتر نمیدونه که شما واقعا کاری نکردین و آز خون هم دادین که.اون احتمال میده یه نزدیکی انجام شده.
در هر صورت شک نکنید که با تزریق این آمپولها بین 7- 10 روز پریود میشن. جواب تست خون یعنی مطمئن ترین راه تست بارداری که در مورد شما منفی بوده.
------------
من فقط می خواهم بدونم اگر بعد از 10 روز پریود نشد نشانه بارداری هست یا نه فقط همین ؟
اگر نیست نشانه چیست که پریود نمیشود ؟؟
ممنون