با سلام و خسته نباشد به همه دوستان گرامی
شاید چون من بلافاصله بعد از خوندن صفحه ای که گفتم اومدم اینجا و این رو خوندم یه مقدار تند رفتم یا شایدم حق داشتم.....
یه سوال داشتم که خوشحال مشم اگه به این هم جواب بدید (لطفً)
من 3 هفته پیش دچار سوزش و بوی بد واژنم شدم مثل همیشه که همه از دکتر زنان رفتن خجالت میکشن و... من هم از این مستثنی نبودم و بعد از یه هفته کلانجار رفتن باخودم و تحمل سوزش و بوی بد رفتم دکتر . خلاصه خانوم دکتر به من 2 تا قرص
فلوکونازول دادن به همراه 2 تا پماد (
بتامتازون و
کلوتریمازول) و یه ژل شستشو . اول که از این ژل و پماد استفاده کردم خوب بود 2 روز اول ولی بعد احساس می کردم با هر بار مصرف دچار تورم و قرمزی در ناحیه لب ها و کناره ها و به خصوص لب بزرگ میشم مصرف 3 بار رو به 1 بار در روز کم کردم چون هنوز کاملا بهبود پیدا نکرده بودم و بوی بد را داشتم . دکتر گفت اگه بعد از اتمام این 2 تا قرص کاملا خوب نشدی می تونی 4 تا دیگه بگیری و به همون روش 2 روز درمیان استفاده کنی . در نهایت پس از اتمام این قرص ها اگه بهبودی کامل عدد 100 باشه من 85 ام . (من 4 ماهه که متاهل شدم و هفته ای یک بار نزدیکی داریم در دوره درمان به پیشنهاد شوهرم نزدیکی نداشتیم ولی دقیقا از 5شنبه پیش ، 3 روز قبل که ما نزدیکی داشتیم دوباره من همان بوی بد را دارم فقط بدون سوزش خارشم خیلی کمه و ... )
نمی دونم شاید الان که بخواهید جواب بدید بگید تو با این سنت از این مشکل و ... چیزی نمی دونی یا ....
ولی چون واقعا از زمانی که خودم رو شناختم با اینکه خیلی وقت ها نیاز جنسی داشتم ولی سعی می کردم ذهنم رو به چیز دیگه ای منحرف کنم حتی زمان دانشگاه هم سر کلاس های تنظیم خانواده نمی شستم و کلا به خودم و این نیاز ها توجهی نمیکردم ....و کلا اطلاعاتم از خیلی از چیزها کمه حتی روابط زناشویی ... که توی این چند روزی که عضو سایت شدم کلی چیز یاد گرفتم .
خیلی ازتون ممنونم --------------------------- لطفا بگید با این مشکلم چیکار کنم