سلام ببخشید من چند تا سوال دارم یکی اینکه لب های کوچیک آلت تناسلی من بسیار تیره هستند خیکی هم بزرگن البته من متاسفانه 8 ساله پیش (16 ساله)به مدت کوتاهی خود ارضائی داشتم میتونه این موضوع ناشی از خود ارضائی باشه؟ و دکتر با دیدن متوجه این موضوع میشه؟در ضمن من کلا سبزه هستم.یه سواله دیگه هم دارم من موقع خود ارضائی هم از انگشت استفاده میکردم و هم از جسم خارجی با قطری شبیه قطر آلت مردانه ولی نه درد داشتم و نه خونریزی حتی یک قطره الان که بعد از 8 سال خودمو با آینه معاینه میکنم بدون زور زدن که هیچ سوراخی معلوم نیست وقتی زور میزنم یه سوراخ خیلی کوچیک دیده میشه و بدون اینکه لبه های پردرو لمس کنم لبه ها کاملا صاف و به هم چسبیدست ولی وقتی نیم دایره ی بالایی پردرو که کمی بزرگتر از نیم دایره ی پایینیه لمس میکنم مثل یه نیم دایره ی کاغذیه که با قیچی به صورت منظم و یک اندازه پر از برش باشه و فقط با لمس دست و زور زیاد مشخص میشه فقط یکی از برشا راحتتر دیده میشه.(نیمدایره ی پایین شبیه زبونه) .در ضمن من موقع وارد کردن جسم خارجی کاملا آروم و با آرامش این کارو میکردم آیا ممکنه این برش هایی که گفتم در اثر این کار باشه ولی چون آرامش داشتم و واژنم مرطوب بوده خونریزی و درد نداشته یا میتونه طبیعی باشه چون خیلی منظمن و اینکه اگه پرده ی من آسیب دیده باشه میتونم بگم فقط بر اتر ورود انگشته و بازی کردن ان با پرده است و اشاره ای به جسم خارجی نکنم یا دکتر متوجه میشه؟