در اثر وارد کردن انگشت در 12 13 سالگی دچار استرس شدم الان . خون و درد و سوزش حس نکردم اون موقع اما فرداش خون دیدم که یادم نیست خون پریود بوده یا اسیب؟ دوستان راهنماییم کردن و خلاصه با مصیبت راضی شدم برم دکتر .
اما پاسخ دکتر :
اول که معاینه کرد گفت نه وضعیت خوبی داری نه وضعیت بد . بعد چند دقیقه ای دست از معاینه برداشت و رفت بیرون و گفت ریلکس باش . بعد که برگشت دوباره معاینه کرد و نتیجه رو اینطور اعلام کرد .
گفت دخترم احتمالا واسه ازدواج حونریزی خواهی داشت . نوع پرده رو هلالی اعلام کرد و گفت روی جداره ( یا دیواره) یه اسیب جزیی هست . اگر واسه گواهی پیش من بیای من تو رو باکره اعلام کینم . اما ممکنه بعضی از دکتر ها سخت گیری کنند و نظرشون فرق کنه . گفت حالا 2ماه دیگه هم بیا مجدد تغییرات رو ببینم و گفت خیلی بهش فکر نکن .
حالا نظر دوستان رو خوشحال میشم بدونم . مجدد باهاشون تماس گرفتم و گفتن شما گفتید نازک شده یا از بین رفته ؟ گفت چنین حرفی نزدم و گفتم اسیب دیدهدر دیواره (که ظاهرا نوع هلالی از دیواره پاره میشه) که از نظر من باکره اعلام میشه . گفتم چیکار کنم اگه کس دیگه نظری دیگه بده ؟ برم پیش متخصص دیگه ای ؟ گفتش اره فکر خوبیه . برو و نتیجه رو با من در میون بذار . اما راستش میترسم از مراجعه به فرد دیگه و احتمالا گرفتن جواب دیگه ای که خلاف میلم باشه . اما الان همچنان دارم دیوونه میشم . در ضمن گفت علتش که انگشت بوده یا رابطه جنسی به هیچ وجه قایل تشخیص نیست حتی توسط پزشکی قانونی . دکتری که رفتم رو میشناختم . توی نت نوشته متخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی اما روی تابلوش زده داخلی ، اطفال، پوست، زنان . میخوام بدونم ایشون با این اوصاف متخصص حساب میشن ؟ یعنی تخصص زنان دارن یا پزشک متحصص شرایطش فرق داره ؟ به نظر شما به حرفش اعتماد کنم و دیگه دنبالش نرم فعلا و استرس ها رو دور کنم یا به دکتر دیگه ای مراجعه کنم ؟
خلاصه ی حرفش : نوع هلالی ، اسیب جزیی در جداره ، اعلام باکری طبق نظرش و احتمال سختگیری توسط دیگران برای اعلام این نظر و اینکه داره با اغماض این رو اعلام میکنه .
-------------------------------------------------------------------------
اما دیروز به متخصص زنانی مراجعه کردم که دارای بورد تخصصی بود و جزو هیات علمی دانشگاه بود اما یه کم جوون بود .
حرفی از نظر دکتر قبلی نزدم . ایشون گفتند کاملا سالمه و نوعش بیشتر به حلقوی نزدیکه اما بین حلقوی و هلالی هست و گفتم اما دکتر قبلی گفته دیواره ها اسیب دیده هست گفت اشتباه کرده و این شکل طبیعیه پرده ت هست و خونریزی خواهی داشت و جنس تقریبا سفتی داره اما به هر حال خونریزی رو داره و گفتم خیالمم راحت باشه پس ؟ گفت اره ، اون دکتر عمومی بوده و من متخصص هستم .
من که طبق گفته ی دکتر عمومیه اماده شنیدن نظر سختگیرانه تر بودم که بگه اسیب دیده هست و باکره اعلام نمیکنم ( هرچند برخی بی سختگیری از جمله خود دکتره باکره اعلام میکنه ) اما دکتر متخصص گفت نه سالمه و این شکلش اینطوریه . یعنی در هر دو حالت کسی نگفت از بین رفته یا خیلی خرابه . به نظر شما اعتماد کنم دیگه و به فال نیک بگیرم ؟ میترسم با مراجعه به پزشک دیگه حسابی سر در گم بشم .