حالا ایا اگر پرده از قبل پاره شده باشه به متخصص مراجعه بشه البته اگر یک الی دو ماه بعد از رابطه به دکتر مراجعه بشه ، قابل تشخیص هست که پارگی برای چند سال پیش یا برای 2 ماه پیش
kiyanajun نوشته است: با سلام ازتون چندتا سوال داشم.
1.نزدیک 1ساله با نامزدم رابطه مقعدی دارم .تقریبا1ماه قبل به مدت20روز روزی 1و2بار این رابطه تکرار میشد بعد از 15 روز فاصله در نزدیکی اخرمون من از داخل مقعد درد همراه با سوزش داشم که این درد جدید رو فقط به هنگام نزدیکی داشم و در دفع مدفوع هیچ مشکلی نداشم.باید بگم اکثر انزالش ا داخلیه.علت این درد چی میتونه باشه؟
2.در نظر همسرم زیاد رابطه جنسیی و تحریک کننده نیسم طوریکه بعضی وقتها خود ارضایی رو ترجیح میده.من تمام سعیمو میکنم که لذت ببره ولی... چیکار باید بکنم؟
3.این اواخر ترشحاتم زیاده غلیظ و زرد رنگ.ولی نه خارش دارم نه ترشحاتم بد بوئه نگران باشم؟
4. بعد نزدیکی مقعدیم ازم کلی ترشح میاد که بعضی وقتها رگه های خون هم توش هس.علتش چیه؟(هنوز باکره ام)
ممنون از راهنماییتون
parigogol نوشته است: سلام و خسته نباشید- من روز 13/11/89 رابطه محافظت نشده داشتم یعنی کاملا دخول داشتم منی داخل ریخته نشد- پردمم ارتجاعی هستش-فردا صبحش از روش اورژانسی استفاده کردم-باید 3 یا 5 اسفند پریود میشدم ولی 27/11/89 شدم-با این تفاسیر امکان بارداری وجود داره یا نه؟یه سوال دیگه !موقع ازدواجم و گواهی گرفتن معلوم میشه که رابطه جنسی داشتم؟آخه میگن لبه های پرده حالت کوفتگی پیدا میکنه؟لطفا سریعتر جواب بدین-ممنون.
worms نوشته است: ایا اگر پرده از قبل پاره شده باشه به متخصص مراجعه بشه البته اگر یک الی دو ماه بعد از رابطه به دکتر مراجعه بشه ، قابل تشخیص هست که پارگی برای چند سال پیش یا برای 2 ماه پیش بوده؟؟؟
parigogol نوشته است: سلام و خسته نباشید- من روز 13/11/89 رابطه محافظت نشده داشتم یعنی کاملا دخول داشتم منی داخل ریخته نشد- پردمم ارتجاعی هستش-فردا صبحش از روش اورژانسی استفاده کردم-باید 3 یا 5 اسفند پریود میشدم ولی 27/11/89 شدم-با این تفاسیر امکان بارداری وجود داره یا نه؟یه سوال دیگه !موقع ازدواجم و گواهی گرفتن معلوم میشه که رابطه جنسی داشتم؟آخه میگن لبه های پرده حالت کوفتگی پیدا میکنه؟لطفا سریعتر جواب بدین-ممنون.
narges62 نوشته است: سلام
من در دوران راهنمایی خودارضایی داشتم که یک بار یک شیء رو داخل واژنم کردم که مقداری خون اومد البته لبه اون شی تیز بود و چندین مرتبه هم انگشتانم رو وارد واژنم کردم
حالا که عقدکردم به دکتر مراجعه کردم و در کمال تعجب بهم گفت پرده کاملا سالمه و از نوع حلقوی و گفت از لبه واژن نیم سانت داخل واژنه و گفت خونریزی که دیدم معلوم نیست به چه دلیل بوده
این سوال برام مطرحه با این همه بلایی که من سر خودم آوردم چطور پردم هنوز سالمه(البته باید بگم هیچ وقت آلت مرد وارد نشده)و آیا ممکنه اون دکتر که اتفاقا یکی از مشهورترین دکترای شهرمون هم هست اشتباه کرده باشه؟
ana67 نوشته است: سلام...میشه بگید وقتی پرده حلقوی ساده پاره شه خود شخص میتونه تشخیص پارگی اونو بده البته بجز علامت خونریزی؟آیا شخص وقتی پردشو از دست بده از همونجایی که پرده پاره شده احساس سوزش و درد داره؟مرسی
AdAmAkjoon نوشته است: من 24 سالمه مجردم وبه تشخیص پزشک تازه متوجه پاره بودن پرده بکارتم شدمو سخت متعجب.چون کاری نکردم.آیا میشه علت پارگی مشخص کرد؟
1 نکته :من مبتلا به بیماری توکسوپلاس موز هستم.آیا میتونه تاثیر داشته باشه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|