با عرض سلام لطفاراهنماییم کنید 37 سالمه سال قبل8 هفته حامله بودم ولی در 5 هفته رشدش متوقف شده بود وسقط شد دوباره الان 7هفته حامله هستم اینبار هم اندازهاش کوچیکه ازمایش b_hcg دادم هیخواستم بفهمم مشکلی دارم یا نه جواب ازمایشم این بود27080
parastoman نوشته است: سلام خواهشا جواب بىين
بعد ار 14 رور تاخير امرور أرمايش BETAHCG جواب شىده
BETAHCG---------------<5
يعني جه خواهشا جواب بدين
soorati نوشته است: سلام.با عرض خسته نباشی به همه شماها و دکتر رهام عزیز.من 1ساله عقد هستم و 1ساله دیگه عروسی میکنموالان شرایط بچه دار شدن نداشتم.من 23سالمه و 2بهمن سقط به وسیله ی ساکشن داشتم.تا 5 بهمن خون ریزی نداشتم اما از 5 تا 11 و 12 بهمن خون ریزی کمی داشتم که خودم گذاشتم به حسابه پریود.با این تفاصیر اگه پریود من 5 بهمون بوده باشه من باید 2 اسفند پریود بشم.حالا سواله من اینه: اخرین زمانه نزدیکی من 26 بهمن بوده و با کاندوم اما احتمال میدم واسه بارداریچون دسته اغشته به منی به واژنم خورد در اخر..آیا امکان داره الان من باردار باشم؟؟؟امروز 4 اسفنده و من پریود نشدم!در حالی که قبل از سقط پریوده بسیار منظمی داشتم .نمیدونم نشدن پریودم مربوط به سقطمه یا بارداری.در ضمن ازمایش بتا هم دادم 30 بهمن عدد بتا 1 بوده.اگه میشه منو راهنمایی کنین.
ضمن اینکه من شنیدم 24 ساعت بعد از لقاح ازماش خون میتونه مشخص کنه که لقاح صورت گرفته یا خیر.و من 4 روز بعد از نزدیکی ازمایش دادم. با تشکر فراوان
بی صبرانه منتظر جوابتونم
rose53 نوشته است: با عرض سلام لطفاراهنماییم کنید 37 سالمه سال قبل8 هفته حامله بودم ولی در 5 هفته رشدش متوقف شده بود وسقط شد دوباره الان 7هفته حامله هستم اینبار هم اندازهاش کوچیکه ازمایش b_hcg دادم هیخواستم بفهمم مشکلی دارم یا نه جواب ازمایشم این بود27080
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|