با سلام.من پسری 21 ساله هستم مشکل من ایناست که استخوان دست و مچ دستم نازکتر از دیگران میباشد به طوری که اصلا نمیتوانم پیراهن استین کوتاهبپوشم لطفا بگویید که باید چه کار کنم و به چه پزشکی مراجعه کنم
vahid_vb نوشته است: با سلام.من پسری 21 ساله هستم مشکل من ایناست که استخوان دست و مچ دستم نازکتر از دیگران میباشد به طوری که اصلا نمیتوانم پیراهن استین کوتاهبپوشم لطفا بگویید که باید چه کار کنم و به چه پزشکی مراجعه کنم
sepide_x67 نوشته است: سلام
کاملا با فرمایشات دوست عزیزم elinaze موافقم
و پیشنهاد می کنم پس از مشورت با مربی بدنسازی و دکتر تغدیه از آمپولهای سوماتلوپین استفاده کنید و اگر همراه آن بدنسازی کار کنید نتیجه بهتری می بینید.
الف)عوارض قلبي و عروقي:احتباس آب و نمک،افزايش حجم خون،ازدياد فشار خون،افزايش چربي هاي خون،بي نظمي ريتم قلب،تغيير ابعاد قلب،انفارکتوس فلبي و سکته مغزي
ب)عوارض کبدي:اختلال کبدي،اختلال در عملکرد کبدي،افزايش آنزيم هاي کبدي،يرقان و سرطان کبد.
ج)عوارض جانبي خاص مردان:کاهش تعداد اسپرم ها،تحليل رفتن بيضه ها،عقيمي،بزرگ شدن پستان ها،احساس دفع فوري و مکرر ادرار،کاهش توانايي جنسي.
د) عوارض جانبي خاص زنان:اختلال در قاعدگي،هيرسوتيسم(رشد زياد مو در نواحي غير طبيعي مثلاً در صورت خانم ها)،تاسي،کلفت شدن صدا،تحليل پستانها،سرکوب شيردهي،پوست چرب و آکنه
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|