سلام.ایادررابطه جنسیکه دخول انجام شود.امامواظب بودمنی واردنشودایابازمیشودمنی واردشود.ایابامواظبت ازاینکه منی نریزداحتمتل بارداری هست؟؟؟مرسی
maryam27 نوشته است: سلام.ایادررابطه جنسیکه دخول انجام شود.امامواظب بودمنی واردنشودایابازمیشودمنی واردشود.ای مابامواظبت ازاینکه منی نریزداحتمتل بارداری هست؟؟؟مرسی
hodigoli نوشته است: سلام
من این مطلب را تو بخش انجمنها نوشتم شما جواب دادید. فقط نگفتین قرص خوردن را ادامه بدم یا یه شیوه پیشگیری دیگه استفاده کنم؟
((سلام،
من 29 سال سن دارم :
1 - قاعدگی منظم دارم. 2 - طول دوره 28 روز است. 3 - دوره خونریزی 5-6 روز است. 4 - آخرین بار 15-12-89 خونریزی من شروع شد. 5 - در تاریخ 21-12-89 یک رابطه جنسی داشتم. 6 - شرح حال: رابطه جنسی محافظت نشده بود و منی داخل واژن من تخلیه شد.همان شب 4 قرص LD خوردم.از شب بعد با مشورت یک کارشناس مامائی هر شب یک قرص LD مصرف میکنم.ودوباره در تاریخ 22/12/89رابطه جنسی محافظت نشده داشتم.
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
آیا این دوره 21 روزه قرص را کاملا مصرف کنم و در پیشگیری از بارداری موثر است؟))
Clooney نوشته است:darya365 نوشته است: سلام ببخشيد اگه ممكنه كمك كنيد...
اگر بلافاصله بعد از رابطه بدون حفاظت (بدون انزال مني) كه يك روز پس از اتمام زمان خونريزي
بوده باشد يعني روز 8 سيكل 28 روزه
قرص لونژيل مصرف بشه..اما خونريزي انجام نشه (حتي بعد از 16 روز) احتمال بارداري وجود داره ؟؟ با توجه به اينكه 10 روز بعد از رابطه و مصرف قرص بيبي چك هم گرفته شد كه منفي بود..؟؟؟
احتمال بارداری در مورد شما نمیباشد
darya365 نوشته است:Clooney نوشته است:darya365 نوشته است: سلام ببخشيد اگه ممكنه كمك كنيد...
اگر بلافاصله بعد از رابطه بدون حفاظت (بدون انزال مني) كه يك روز پس از اتمام زمان خونريزي
قرص لونژيل مصرف بشه..اما خونريزي انجام نشه (حتي بعد از 16 روز) احتمال بارداري وجود داره ؟؟ با توجه به اينكه 10 روز بعد از رابطه و مصرف قرص بيبي چك هم گرفته شد كه منفي بود..؟؟؟
سلام ممنونم از راهنماييتون
اما الان 19 روز شده كه من قرص لونژيل رو مصرف كردم.. اما هنوز خونريزي نداشتم واقعا نگرانم...
من دقيقا روز 7 سيكل 28 روزم رابطه داشتم..يعني در واقع روز آخر خونريزي كه ديگه خونريزي قطع شده بود و خيلي خيلي كم و به صورت لكه خونريزي داشتم يه چيزي در حد صفر...!!
رابطه بدون انزال مني بوده... اونم با توجه به اين كه يك ساعت بعد قرص اول رو و قرص بعدي رو 12 ساعت بعد مصرف كردم... و بسيار دقيق...
و دقيقا با توجه به اطلاعاتم 10 روز بعداز رابطه يعني روز 16-17 بيبي چكم منفي بود...
و 4-5 روز بعدش يعني روز 21-22 نيز بازم بيبي چكم منفي بود...
الان روز 25 سيكلم هستم... و خيلي نگرانم..پرسو جو كردم از يك دكتر كه گفتن به سبب مصرف قرص لونژيل الزاما 7-14 روز بعد از مصرف پريودي وجود نخواهد داشت گفتن شايد با سيكل طبيعي 28 روز پريود انجام بشه..
اما خوب تو اين مدت كه قرص رو مصرف كردم ..بعضي از نشانه هاشو حس كردم مثل غليظ شدن مخاط واژن به صورت شديد...كمر درد...
الان خيلي نگرانم..خواهش مي كنم كمكم كنيد ديگه طاقت فكر كردن رو ندارم...
asal1234 نوشته است: با سلام
من بعد از داشتن یک رابطه جنسی سطحی و تاخیر 14 روزه در پریودم به پزشک مراجعه کردم.ازمایش خونم و سونو گرافی و همچنین بی بی چکهای متعددی که استفاده کردم منفی بوده؟پزشک به من دو تا امپول پروستروژن تزریق کردند.اما هنوز پریود نشدم.استرس زیادی دارم.ایا لازمه دوباره برای ازمایش اقدام کنم.الان 2 روزه از تزریق میگذره.
امکان داره من باردار باشم و ازمایش ها اشتباه شده باشه
ممنون میشم کمکم کنید
royad نوشته است: خانم با تفاسیری که شما گفتین اصلا احتمال بارداری نیست
استرس به تاخیرتون کمک میکنه، فردا برین یک آزمایش خون بدین خیال خودتون راحت شه
اگه منفی بود به پزشک مراجعه کنید
darya365 نوشته است:Clooney نوشته است:darya365 نوشته است: سلام ببخشيد اگه ممكنه كمك كنيد...
اما الان 19 روز شده كه من قرص لونژيل رو مصرف كردم.. اما هنوز خونريزي نداشتم واقعا نگرانم...
من دقيقا روز 7 سيكل 28 روزم رابطه داشتم..يعني در واقع روز آخر خونريزي كه ديگه خونريزي قطع شده بود و خيلي خيلي كم و به صورت لكه خونريزي داشتم يه چيزي در حد صفر...!!
رابطه بدون انزال مني بوده... اونم با توجه به اين كه يك ساعت بعد قرص اول رو و قرص بعدي رو 12 ساعت بعد مصرف كردم... و بسيار دقيق...
و دقيقا با توجه به اطلاعاتم 10 روز بعداز رابطه يعني روز 16-17 بيبي چكم منفي بود...
الان روز 25 سيكلم هستم... و خيلي نگرانم..پرسو جو كردم از يك دكتر كه گفتن به سبب مصرف قرص لونژيل الزاما 7-14 روز بعد از مصرف پريودي وجود نخواهد داشت گفتن شايد با سيكل طبيعي 28 روز پريود انجام بشه..
اما خوب تو اين مدت كه قرص رو مصرف كردم ..بعضي از نشانه هاشو حس كردم مثل غليظ شدن مخاط واژن به صورت شديد...كمر درد...
darya365 نوشته است:royad نوشته است: خانم با تفاسیری که شما گفتین اصلا احتمال بارداری نیست
استرس به تاخیرتون کمک میکنه، فردا برین یک آزمایش خون بدین خیال خودتون راحت شه
اگه منفی بود به پزشک مراجعه کنید
سلام ممنونم از كمكتون..اما من اصلا نمي تونم آزمايش خون بدم ..يعني اصلا...استرس شديد مي گيرم..
امروز روز 27 سيكل من هست..يعني طبق قاعده بايد فردا پريود بشم اما خب امروز يه خورده سرما خوردم... و داروي آموكسي سيلين مصرف ميكنم...آيا رو پريوديم اثر ميذاره مثلا ديرتر اين اتفاق ميفته؟؟..ديروز هم كه روز 26 بود بيبي چك با يه مارك ديگه گرفتم براي سومين بار اونم منفي(يه خط بود روي C) آيا بازم با توضيحاتي كه دادم و 3 بار بيبي چك منفي(با 2 مدل متفاوت..وبه ترتيب در 10 روز - 14 - 18 روز بعد از رابطه) احتمال بارداري در من وجود داره؟؟
خواهش مي كنم بازم كمكم كنيد..
gandomt نوشته است: سال نو همه مبارک
دوره 28 روزه، روز 8 سیکل، منی بالای ناحیه ریخت و بالافاصله پاک شد با دستمال بعد هم با آب تقریبا جوش و صابون شستشو داده شد، نمیدونم آیا تونسه سرازیر بشه پایین یا نه(پاهام بسته بود)، نزدیک واژن ظاهرا چیزی نبود، اگه رسیده باشه چقدر اجتمال بارداری هست
ممنون
behnam_seno نوشته است: سلام به همه کاربران گل این سایت و با تبریک سال نو.
یه سوال داشتم.
الان خانوم بنده 6 7 ماهی میشه قرص ضد بارداری یاسمین مصرف میکنه و خوشبختانه تو این مدت از تاثیر یاسمین راضی بوده، هم به لحاظ جلوگیری هم عوارض کم. اما امروز یه موضوعی پیش اومده یکم فکرمو مشغول کرد. خانومم میگه احساس میکنم بدنم امروز کمی گرم تر شده و همچنین چندتا جوش کوچیک هم روی صورتش دیده میشه، ایا اینها میتونه نشونه آزاد شدن تخمک باشه؟! البته این رو هم باید بگم که امروز که خانومم این احساس رو داشته روز 24 ام دوره قاعدگیش هستش و این ماه هم به طور کاملا منظم قرص یاسمین رو مصرف کرده و حتی یه دونشم اینور اونور نشده
حالا با این توضیحات میخواستم بپرسم ایا اصلا جای نگرانی هست یا یه موضوع عادیه که به خاطر خوردن غذاهای گرم یا هر چیز دیگه ای پیش اومده؟(یه بار دیگه هم تکرار میکنم که الان 6 7 ماه هست به طورز منظم قرص یاسمین مصرف میکنه و دلیل نگرانیم هم این بوده که چهارشبنه هفته گذشته یعنی 3 روز پیش یه رابطه محافظت نشده داشتیم)
طول سیکل قاعدگی خانومم 29 روزه اس و توی 6 دوره ای که یاسمین مصرف میکردن بلا استثنا هر 6 ماه راس روز 29 ام پریود شدن و حتی یک بار هم اتفاق نیفتاد که یه روز اینور اونور بشه و همیشه منظم بوده.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|