saraz_1365 نوشته است: سلام.
من دختر باکره ای هستم که حدود 1 ماهی میشه که عقد کردم. رابطه ی دخول کامل هم ندارم فقط به صورت تماس سطحی چنین رابطه ای داشتم.
نامزدم هم خیلی مراقب هست که آب منی یا حتی پیشاب او به آلت من برخورد نکنه.
ولی من یه مدتی هست که حالت تهوع دارم نه به صورت مداوم بلکه شب ها بیشتر هست.
تکرر ادرار هم قبل از عقدم داشتم.
حالا نمی دونم باردارم یا نه! ولی 99 درصد مطمئن هستم که آب منی روی آلت تناسلیم نریخته. اما مسئله ای که هست همسرم همیشه آب منی رو روی بدن من، پشتم خالی می کنه و بعد سریع با دستمال پاک می کنم. اما خوندم که اسپرم تا 4 ساعت زنده می مونه. و من همیشه 10 دقیقه نهایت بعد از برقراری تماس به حمام میرم. آیا ممکنه که من موقعی که دوش گرفتم آب منی با مایع منی خودم قاطی شده باشه؟
و اگر احتمال بارداری هست ، چکار باید بکنم؟
1- تقریبا منظم هست! ماکزیمم 2 روز اختلاف وجود دارد. اون هم فقط یک ماه اینطور بوده قبل از عقدم.
2- نامنظم نیستم.
3- 30 روزه و یک ماه 28 روز (یعنی ماه آخر 28 روزه بوده)
4 -ماکزیمم 3 روز خونریزی دارم
5 - 6 اسفند
6 - تاریخ دقیق نداشتم. چون ما همیشه محافظت نشده اینکارو انجام میدم. چون دخول کامل که نداریم. آب منی هم مطمئنم روی آلتم ریخته نشده.
7 - یک شب حالت تهوع داشتم و یک هفته بعد فقط یک روز!دیگه حالت تهوع نداشتم. تکرر ادرار دارم اما قبل از عقد هم داشتم. فقط هم نوک سینه ی چپم کمی با فشار باعث سوزش بسیار کمی میشه!
امیدوارم چیزی نباشه چون دق می کنم.
ضمنا من همیشه یک هفته قبل از پریودم علائم درد زیر دل و ... داشتم ولی امروز این علائم رو که دقیقا 7 روز به پریودم مونده ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با توجه به نگارش قصه شاهنامه شما ( توضیحاتتون خیلی خیلی دقیق بودند) احتمال بارداری اصلا نیست و فقط وسواس دارید
زمانی که حتی منی روی آلت شما هم ریخته بشه اگر در زمان تخمک گذاری باشید احتمال بارداری هست ( احتمال نه 100%)