صحبت های تمام دوستان محترم اما اینکه اصلا به این شکل نیست که اگه به فلان چیز فکر کنی همون میشه!! سیستم بدن که الکی نیست که با فکر تنظیمش کنیم!
من خودم به شدت هر چه تمام تر چنین مشکلی رو دارم! نه فقط درباره جوش بلکه بلافاصله بعد از خوردن غذاهایی با طبیعت گرم دچار التهاب لوزه به همراه اکنه میشم و دلیل اون هم فقط حساسیت و طبع بدن هست. کلا یه نفر میتونه بدنش سه طبع داشته باشه، گرم،سرد و معمولی. اونهایی که طبع معمولی دارن خوشا به حالشونه تقریبا چون به طور معمول با خوردن غذاهای روزانه دچار حساسیت و پیامدهای بعدش نمیشن، کسانی که طبیعت سرد دارن باید از زیاد خوردن غذاهایی با طبیعت سرد(مثل خیارسبز،ماست و ...) پرهیز کنن چون پیامد اصلی غذاهایی با طبیعت سرد به هم ریختن دستگاه گوارش و عموما معده درد و گاهی اوقات سستی و رخوت و بیحالی هست و افرادی هم که طبع بدنشون گرم هست با خوردن غذاهای گرم بازم مثل دسته قبلی دچار یه سری پیامدهایی میشن که مختص خودش هست، و شایع ترینش گلو درد و التهاب لوزه ها و جوش صورت هست(گاهی موارد هم بالارفتن فشار خون و کم خوابی که باز من خودم یکم فشار خون عادیم بالاتر از حد استاندارد هست هم کم خوابی دارم و دلیلش هم همین طبیعت گرم بدنم هست).
در کل افرادی که طبع بدنشون گرم هست معمولا بلافاصله بعد از خوردن غذاهایی با طبیعت گرم دچار جوش و اگه یکم زیاده روی کنند دچار گلو درد میشن. من به خاطر این مشکل و حساسیت به غذاهای گرم دکتر بهم گفت باید لوزتو عمل کنی یا اینکه تا اخر عمر همینجور 2 3 ماه یه بار آمپول
بتامتازون یا همون ضد حساسیت بزنی، اتفاقا وقتی بعد از 2 3 ماه گلودردم شروع میشه و حتما باید امپول بزنم تا خوب شه تو اون چند روزی که امپول اثر میذاره متوجه میشم که جوشهای صورتم کاملا برطرف شده و مشخص شده وقتی از امپول های ضد حساسیت استفاده میکنم جدا از گلوم جوشهای صورتمم خوب میشن واسه یه مدت و دلیلشم همونیه که گفتم. تنها راه کسایی که طبع بدنشون گرم هست(مثل خودم که شدیدا گرم هست!) پرهیز از خوردن غذاهایی با طبیعت گرم و همچنین مصرف مداوم غذاهایی با طبع سرد هست.
چنتا از مهمترین غذاهایی که برای جوش نزدن نباید بخورید(یا کمتر بخورید) و همچنین اونهایی که باید بخورید رو میگم و همه رو هم خودم تجربه کردم!
غذاهای گرم(اونهایی که نباید بخورید یا کمتر بخورید، به ترتیب اهمیت مینوسم، یعنی هر کدوم اوله باید سعی بیشتری در نخوردنش بکنید!):
بادمجون، گردو، تخمه، خرما، کنجد، نارگیل،کاکائو، پیاز، فلفل و همچنین غذاهای خیلی چرب مثل خامه و کره و اینچیزا.
غذاهایی که برای معتدل شدن بدنتون باید بخورید و از جوشهای ناشی از حساسیت به غذاهای گرم جلوگیری کنه:
ختمی، عرق کاسنی، خیارسبز، ماست، هندونه، کاهو
در کل اگه میخواید از شر این مشکل رها بشید باید حتما مثل من همیشه ختمی و کاسنی در دسترستون باشه و حداقل روزی یکی دو لیوان بنوشید وگرنه با مشکل جوش مواجه میشید! و میتونم بگم هیچ راه دیگه ای واسه خلاص شدن از دست جوش های ناشی از حساسیت به غذاهای گرم نیست جز اینکه با خوردن غذاهای سرد بدنمون رو متعادل نگه داریم. حالا جدا از اینها توصیه دارویی اصلا کار درستی نیست اما اگه دیگه خیلی اوضاع جوشهایی که بعد از خوردن اینجور غذاها خراب بود و زیاد شد یکی دو تا امپول ضد حساسیت شرایط صورت و جوشها رو برمیگردونه به حالت اول و از بین میبره جوشهارو!