maryam12tt نوشته است: یعنی چقدر طول می کشه تا پریود شم؟!تا چند وقت نشدنم طبیعیه؟ اگه نشم چی؟ خطرناکه؟!badomak نوشته است:maryam12tt نوشته است: من 20 سالمه و 6-7 ماهه به خاطر کیست مرتب قرص یاسمین می خورم. 20 بهمن رابطه ی جنسی داشتم که فقط تماس سطحی بود اما از برخورد منی با واژنم شک دارم . چون موقع رابطه ی جنسی تو زمان بین دو پریود (تخمک گذاری) بودم و به علت آنفولانزا از قرص سفکسیم استفاده می کردم به بارداری شک داشتم اما 5 اسفند ماه طبق روال هر ماه بدون تاخیر حتی یک ساعت پریود شدم.همیشه 7 روزه پاک می شدم اما این سری 6 روزه پاک شدم ...
تصمیم داشتم مصرف قرصمو قطع کنم واسه همین دیگه بعد از پریود شدن نخوردم ...
طبق روال زمانی که قرص مصرف می کردم باید 5 فروردین(چند روز پیش) پریود می شدم ( از بعد از آخرین پریودم قرص نخوردم یعنی این دفعه باید بدون قرص با سیستم طبیعی بدنم پریود شم) اما نشدم و آخرین رابطه ی جنسیم هم همون 20 بهمن بوده اما به چند دلیل نگرانم :
1.این دیر کردن پریود بعید می دونم از کیستم باشه چون کیستم یه جوری بود که زود به زود پریود می شدم!
2.دوره ی خونریزیم ماه پیش 6 روزه بود می ترسم که اصلا پریود نبوده باشه و خونریزی ناشی از تشکیل جنین باشه ...
3.با امروز 15 روزی می شه که نوک سینه هام درد می کنه .همیشه تو تخمک گذاری وتو شروع پریود این دردو داشتم اما این سری بعد از تموم شدن تخمک گذاری هنوز ادامه داره و تا قبل از پریود کشیده شده ...
اینم بگم که تو اسفند ماه فعالیت شدید بدنی داشتم که قبلا نبوده . کارهای خونه تکونی و کلاس کار با دستگاه بدنسازی رفتم ...حالا از بارداری می ترسم ! اگه باردار نیستم چرا پریود نمی شم ؟ اصلا ماه پیش اون پریود بوده ؟ پس چرا یه روز کمتر بود؟!
نگرانی شما بی دلیل هستش
باردار نیستید
علت دیر پریود شدن شما هم عدم مصرف قرص هاست که نظم اون زمان رو نداره
اگه از 35 روز گذشت به دکتر مراجعه کنید
نگران نباشید هرچی باشه بارداری نیست