سلام،من از پارسال دچار عفونت رحم شدم،دکتر بعد از معاینه گفت که زخم کوچکی دارم و عفونت کرده و دارو داد که من مرتب استفاده نکردم آخه بعد از کرم واژینال کمی دلم درد میگرفت و ترشح داشتم و کلا درمان رو به آخر نمی رسوندم از طرفی کارمندم و مدت زمان زیادی رو به حالت ایستاده یا نشته هستم و پاهام در ناحیه زانو و مچ ورم میکنه در آخر روز.حالا نمی دونم اینها به هم ربط دارن آخه از سیفلیس میترسم آخه خوندم که به مفصل ها صدمه میزنه.دکتر اون موقع (پارسال)که ترشحام بد بو و زیاد بود آزمایشی گرفت که نمی دونم چی بود اما الان دیگه خارش ندارم و ترشحهام بد بو نیست اما گاهی زرد مایل به سبزه وگاهی زرد یا پنیری و تو آزمایشم اینها علامت زده شده بود نمی دونم یعنی چه؟
specimen adequacy:satisfactory for evaluation
cytology report:negative for intraepithelial lesion or malignancy
Exudate
Moderate
Reactive cellular changes associated with:inflammation:
recommandation:Repeat smear
after treatment
راستی دکتر گفته بود اگه خوب نشی باید فریز بشی اما من 29 ساله هستم و 3ساله ازدواج کردم و بچه هم ندارم و اینکه بالای برگه آزمایشم اینو نوشته بود شاید اسم آزمایشم باشه نمی دونم cytopathology Report
specimen adequacy:satisfactory for evaluation
cytology report:negative for intraepithelial lesion or malignancy
Exudate
Moderate
Reactive cellular changes associated with:inflammation:
recommandation:Repeat smear
after treatment
راستی دکتر گفته بود اگه خوب نشی باید فریز بشی اما من 29 ساله هستم و 3ساله ازدواج کردم و بچه هم ندارم و اینکه بالای برگه آزمایشم اینو نوشته بود شاید اسم آزمایشم باشه نمی دونم cytopathology Report