سلام خدمت دوستان عزیزم
اگه خاطر شریفتون باشه سوالی رو مطرح کردم راجع به بهترین دوستم.
گفتم که:
1. عادت ماهیانه ی منظمی داره. البته تا یکسال پیش نامنظم بود اما بعداز اینکه تحت درمان بود و دارو مصرف می کرد الان دقیقا یک ساله قاعدگیمنظمی داره. هرماه اول ماه
2. طول دوره تقریبا 26 الی 28 روزه است
3. دوره ی خونریزی بین 5 تا 7 روزه است
4. آخرین بار بعد از یک رابطه ی جنسی که در 26 اسفند گذشته داشت روز 28 اسفند عادت ماهیانه شد
5. در تاریخ 15 فروردین گذشته رابطه ی جنسی داشت
6. شرح حال: رابطه ی جنسی محافظت نشده بود و نیز دخولی صورت نگرفته..فقط در حد تماس آلتها باهم.. پیشاب با منی خانم تماس داشته.. بعد از یکبارخروج منی مرد و بعد از پاک کردن آلت با دستمال مجددا تماس آلتها.. منیاصلا داخل واژن تخلیه نشده.. عادت ماهیانه ی اردیبهشت ماه تا الان یعنیحدودا 3-4 روز عقب افتاده.. مدت 10 روزه مشکلات عصبی شدیدی داشته (کهالبته من احتمال می دم دلیل عقب افتادن قاعدگی عصبی شدن ایشونه)
آیا احتمال بارداری هست؟
راهنمایی کردین و فرمودین که احتمال بارداری نیست..
ایشون رفته آزمایش داده. هم تست خون هم ادرار
نتیجه این بوده که باردار نیست
دکتر براشون دوتا آمپول
پروژسترون تجویز کرده که هردوتاش همزمان تزریق شده و بهش گفتن بین 2 تا 7 روز پریود می شی. و اگه تا 10 روز پریود نشدی باز باید آزمایش بدی
الان 5 روز گذشته و ایشون هنوز پریود نشده. خودش می گه تمام حالتهای پریود شدن رو داره و احساس می کنه که خونریزی می خواد اتفاق بیفته اما نمی یاد!!
می خوام شما عزیزان نظراتتون رو بگید که آیا واقعا احتمال داره ایشون باردار باشن و توی آزمایش 5 روز پیش مشخص نشده باشه؟ و اینکه چرا هنوز پریود نشده؟؟
ممنونم