سلام خدمت مدیران سایت.1سوال دارم میخواستم بدونم دختر از چه سنی میتواند باردار شود؟ ایادرست است که دختر از9سالگی به بد میتواند باردارشود؟
hooman-2010 نوشته است:saramrhd نوشته است: سلام
من و نامزدم حدود 11 روز پیش نزدیکی داشتیم اما من با لباس زیر بودم و اون نه.درضمن من باکره هستم و مواظب بودیم منی روی لباس من نریزه اما مطمئن نیستیم!!چون ما توی حمام بودیم و من نمی تونستم بفهمم مایغ منی روی لباس زیرم ریخته یا نه
حدود 5 روز بعد تاریخ قاعدگی من بودواما هنوز پریود نشدم! البته تو این مدت یک مقدار استرس داشتم و حالا شک کردم به حاملگی اما نمی دونم علت عقب افتادن پریودی این هست یا نه
حالا سوالم اینه که درسته پریودی من عقب افتاده اما از موعدش نشانه هاشو دارم،دل درد ، سر درد ....
با توجه با این و اینکه من لباس زیر داشتم در صورت ریختن منی امکان بارداری هست ؟
اگه امکانش باشه آیا دیگه با روش اضطراری و مصرف قرص اچ دی می تونم ازش جلوگیری کنم؟راه دیگه ای هست که پریود بشم و خیالم راحت شه؟
پیشاپیش خیلی ممنونم ....
سلام
بارداری با وجود لباس رخ نمی دهد و باکره بودن هم دلیل بر این نیست که احتمال بارداری وجود نداشته باشد.نگران نباشید،عقب افتادن پریودتون از استرس هستش.روش اورژانسی هم باید تا 72ساعت پس از رابطه صورت گیرد،اما احتمال بارداری در شما وجود ندارد و به زودی پریود میشوید.
saramrhd نوشته است:hooman-2010 نوشته است:saramrhd نوشته است: سلام
من و نامزدم حدود 11 روز پیش نزدیکی داشتیم اما من با لباس زیر بودم و اون نه.درضمن من باکره هستم و مواظب بودیم منی روی لباس من نریزه اما مطمئن نیستیم!!چون ما توی حمام بودیم و من نمی تونستم بفهمم مایغ منی روی لباس زیرم ریخته یا نه
حدود 5 روز بعد تاریخ قاعدگی من بودواما هنوز پریود نشدم! البته تو این مدت یک مقدار استرس داشتم و حالا شک کردم به حاملگی اما نمی دونم علت عقب افتادن پریودی این هست یا نه
حالا سوالم اینه که درسته پریودی من عقب افتاده اما از موعدش نشانه هاشو دارم،دل درد ، سر درد ....
با توجه با این و اینکه من لباس زیر داشتم در صورت ریختن منی امکان بارداری هست ؟
اگه امکانش باشه آیا دیگه با روش اضطراری و مصرف قرص اچ دی می تونم ازش جلوگیری کنم؟راه دیگه ای هست که پریود بشم و خیالم راحت شه؟
پیشاپیش خیلی ممنونم ....
سلام
بارداری با وجود لباس رخ نمی دهد و باکره بودن هم دلیل بر این نیست که احتمال بارداری وجود نداشته باشد.نگران نباشید،عقب افتادن پریودتون از استرس هستش.روش اورژانسی هم باید تا 72ساعت پس از رابطه صورت گیرد،اما احتمال بارداری در شما وجود ندارد و به زودی پریود میشوید.
سلام
خیلی ممنونم از جوابتون
راستش من توی توصیح تاپیک دیدم که اگه هر دو لباس داشته باشند مشکلی پیش نمیاد امامن و نامزدم یکیمون لباس زیر داشتیم! من خیلی ترسیدم چون هنوز هم پریود نشدم!
نامزدم نظرش این که روش اورژانسی رو انجام بدم، آیا فایده ای داره؟ اگر انجام بدم چه تاثیری بر پریودی میذاره؟ چه مدت بعد باید پریود شم؟
0913340 نوشته است: سلام!1سوال داشتم میخواستم بدونم دختر از چه سنی میتواند باردار شود؟
0913340 نوشته است: سلام!1سوال داشتم میخواستم بدونم دختر از چه سنی میتواند باردار شود؟
neo_mehdi نوشته است: سلام
با دوست دخترم رابطه داشتم از مقعد که منی هم خالی کردم همونجا.تا حالا 1بار تست خون داده منفی بوده تست خونگیم 5بار داده منفی بوده مشه اول پریود شد ولی شلشن 40 روزه پریود نشده میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
negarm26 نوشته است: سلام
من فروردین با همسرم نزدیکی داشتم .بعدش قرص LDخوردم 2 صبح 2تا اشب طی ده روز 29 تا خوردم .14 فروردین باید پ میشدم امام نشدم و 24 فروردین پریود شدم / و 1 اردیبهشت پ تمام شد.و 2 اردیبهشت نزدیکی داشتیم .الان امروز 10 اردیبهشت دوباره پریود شدم با کمردرد شدید
سوال من اینه چرا دوبار پریود شدم یعنی به خاطر قرص که خوردمه؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|