ابزار آنلاین:
با استفاده از محاسبه گر آنلاین زمان تخمک گذاری می توانید محدوده زمان تخمک گذاری خودتان را تعیین کنید.
برای استفاده از این ابزار اینجا کلیک کنید.
با استفاده از محاسبه گر آنلاین زمان تخمک گذاری می توانید محدوده زمان تخمک گذاری خودتان را تعیین کنید.
برای استفاده از این ابزار اینجا کلیک کنید.
سلام آقای دکتر عزیز - چقدر خوبه که ما میتونیم سئوالاتمان را اینجا مطرح کنیم.
من قبل از مصرف کلومیفن به خاطر پریود منظم 28 روزه که داشتم با سونوگرافی های متعدد متوجه میشدم که تخمک گذاری روز 13 و بیشتر روز 14 اتفاق می افتد بعد از 1 سال در حال حاضر که از کلومیفن استفاده می کنم در سونوگرافی روز 15 مشخص شد که هنوز فولیکولهای من نرسیده و اندازه آنها 16 میلی درسمت راست و 19 میلی در سمت چپ میباشد که همانروز من آمپول HCG 5000 زدم و شب نیز نزدیکی داشتم امروز روز 17 از دوره پریودم میباشد حال سئوالهایم:
1- چرا بعد از مصرف کلومیفن تخمک گذاری دیرتر انجام می گیرد؟ مگر نه اینکه خود کلومیفن به تخمک گذار ی می کند ؟
2- آیا امکان دارد که آزاد سازی تخمک تا روز 18 یا 19 هم طول بکشد چرا که من هنوز پهلوهایم درد می کند پس هنوز تخمک آزاد نشده است؟ هنگامی که تخمدانها در د می کند هنوز تخمک آزاد نشده؟
3- من زمان تخمک گذاری ترشحات لزج مختص زمان تخمک گذار ی ندارم ؟ چرا؟
4- اگر لوله ای کسی بسته شده باشد این امکان هست که او ترشحات لزج زمان تخمک گذاری نداشته باشد؟ میترسم که من دوباره لوله هایم بسته شده باشد.
5- چند روز بعد از مصرف کلومیفن امکان تخمک گذاری می باشد؟
6- ممکن است که قبل از روز 14 فولیکولی رسیده و تخمک آزاد شده باشد و دوباره 1 الی 2 فولیکول دیگر نیز در روز 15 یا 16 در تخمدان دیده شوند؟
منتظر جواب هستم.