از لطفتون ممنونم فقط این پدهایی که میگید اسم خاصی داره ؟داروخونه برم باید بگم چی میخوام ؟خارجیش بهتره یا ایرانیش از نظر حساسیت زا بودنش عرض میکنم؟
sayee نوشته است:
saeedcheraghi نوشته است:
مرسی نگاه کردم فقط گفتن از دستمال کاغذی استفاده نشه و لی من میخوام بدونم چه چیزی میشه جایگزینش کرد چون نمیتونه هیچی استفاده نکنه منم به همین خاطر میخوام بدونم چیزی هست برای این منظور یا چیزی که بدون عوارض باشه و بشه تهیه کرد .معمولا چیز خاصی ساخته شده برای این مورد یانه ؟اگه نیست کسایی که این مشکل رو دارن چی کار باید بکنن.لطفا هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم
پزشکان سایت اگه لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم
باسلام
پد های بهداشتی روزانه وجود داره که میتونید از داروخانه ها تهیه کنید هم ایرانی این پد ها وجود داره هم خارجی.من خودم هم در این مورد وسواس زیادی دارم طوری که هر روز دوش میگیرم لباس زیرمو عوض میکنم و از این پد ها مصرف میکنم. بنا به تجربه شخصی خودم من الان دچار سوزش و خارش در ناحیه بیرونی واژن شدم که با احتمال زیاد بخاطر استفاده دائمی از این پدها بوده چون این پد ها از رسیدن و جریان هوا جلوگیری می کند و همین عامل ایجاد انواع عفونت ها می باشد. الن من به این نتیجه رسیدم که جز روزها تخمک گذاری که ترشحات واژن خیلی زیاد میشه از این پد ها استفاده نکنم و در روزهای دیگه فقط لباس زیرمو تند تند عوض کنم.
در پناه حق