با سلام و خسته نباشيد خدمت شما و همه دوستان عزيز.... من حدود 2 ماه پيش يك رابطه جنسي حفاظت نشده داشتم كه اي كاش پام ميشكست و نميرفتم ... 3روز بعد از رابطه جنسي متوجه ضايعاتي در اطراف آلت تناسلي خود شدم كه به شدت منو نگران كرد پس از 2 هفته خارش شديد در پاهايم رخ داد كه به تاول هاي قرمز رنگ تبديل شد و بعد از 3 روز ازبين رفت و من از بيماري ايدز ترس دارم پس از 1 ماه آزمايش دادم و جوابش منفي بود حالا چند تا سوال از شما دوستان دارم كه اميدوارم منو راهنماييم كنيد چون زندگانيم به هم خورده و فكر ميكنم تويه خوابم به خاطر ترس از كار زشتم
سوال 1-- براي تست دادن hiv چند ماه بايد منتظر شويم / منظورم اينه كه چند ماه بعد جواب 100 درصد درست مياد.؟
سوتا 2- آيا ضايعات گوشتي اطراف آلت تناسلي ميتواند نشان ايدز باشد؟
سوال3- به نظر شما با شرح خالي كه دادم دچار بيماري ايدز شدم يا بيماريهاي جنسي ديگر؟
سوال4- چرا پزشكان ايراني با اين همه كه از خودشون تعريف ميكنند و خودشون رو تويه دنيا فكر ميكنند بي نظيرند چرا واكسني درست نميكنند چرا بايد مردم وطنمان يكي يكي تلف شوند چرا چرا چرا؟
سوال5- آيا اميدي براي بيماران است كه واكسني درست شود كه بيماران نجات يابند؟
سوال 6- چند درصد امكان دارد كه من دچار بيماري ايدز شوم رابطه واژينالي بوده و بدون كاندوم؟
لطفا جواب ها را در همين صفحه اعلام كنيد و آدرس لينك يا آدرسي ندهيد كه از پرسش و پاسخ ديگران به جواب سوالهايم برسم خواستي اين جا جواب بده...
اميدوارم كه اين پرسش رو اخطار ندند چون تا حالا 3 تا سوال پرسيدم . 2 تاش رو حذف كردند.........
خدا يار و ياورتان
برام دعا كنيد دوستان
سوال 1-- براي تست دادن hiv چند ماه بايد منتظر شويم / منظورم اينه كه چند ماه بعد جواب 100 درصد درست مياد.؟
سوتا 2- آيا ضايعات گوشتي اطراف آلت تناسلي ميتواند نشان ايدز باشد؟
سوال3- به نظر شما با شرح خالي كه دادم دچار بيماري ايدز شدم يا بيماريهاي جنسي ديگر؟
سوال4- چرا پزشكان ايراني با اين همه كه از خودشون تعريف ميكنند و خودشون رو تويه دنيا فكر ميكنند بي نظيرند چرا واكسني درست نميكنند چرا بايد مردم وطنمان يكي يكي تلف شوند چرا چرا چرا؟
سوال5- آيا اميدي براي بيماران است كه واكسني درست شود كه بيماران نجات يابند؟
سوال 6- چند درصد امكان دارد كه من دچار بيماري ايدز شوم رابطه واژينالي بوده و بدون كاندوم؟
لطفا جواب ها را در همين صفحه اعلام كنيد و آدرس لينك يا آدرسي ندهيد كه از پرسش و پاسخ ديگران به جواب سوالهايم برسم خواستي اين جا جواب بده...
اميدوارم كه اين پرسش رو اخطار ندند چون تا حالا 3 تا سوال پرسيدم . 2 تاش رو حذف كردند.........
خدا يار و ياورتان
برام دعا كنيد دوستان