سلام آقای دکتر.
من در هفته 17 بارداری هستم.جفتم از نوع مارجینال است. قبلا در هفته 3 خونریزی خفیف قرمز رنگ داشتم و در هفته 15 خونریزی خفیف قهوه ای رنگ و غلیظ داشتم. آیا این باقیمانده خونریزی قبلی است که در پشت جفت مانده بود؟؟؟
ممکن است در این سن بارداری جنین مرده حمل کرد؟؟ سقط فراموش شده معمولا در چه سنی از بارداری اتفاق می افتد و علایمش چیست؟؟
با تشکر فراوان.
bahar_narenj_2 نوشته است:
سلام آقای دکتر.
من در هفته 17 بارداری هستم.جفتم از نوع مارجینال است. قبلا در هفته 3 خونریزی خفیف قرمز رنگ داشتم و در هفته 15 خونریزی خفیف قهوه ای رنگ و غلیظ داشتم. آیا این باقیمانده خونریزی قبلی است که در پشت جفت مانده بود؟؟؟
ممکن است در این سن بارداری جنین مرده حمل کرد؟؟ سقط فراموش شده معمولا در چه سنی از بارداری اتفاق می افتد و علایمش چیست؟؟
با تشکر فراوان.
سلام،
همانطور که برای شما رخ داده است، شایعترین یافته بالینی در جدا شدگی جفت خونریزی واژینال است و سایر علایم درد ، انقباض رحمی و اختلالات FHR می باشد.
سقط فراموش شده به مواردی گفته می شود که جنین مرده به مدت طولانی در رحم باقی می ماند ولی در این موارد علایم بارداری پسرفت کرده و میزان Bhcg کاهش می یابد و حرکت قلب جنین در سونوگرافی دیده نخواهد شد. درمان انتظاری امکانپذیر است ولی اکثرا ترجیح می دهند که جنین مرده را حمل نکنند و در این موارد می توان از D&E و یا PGE2 استفاده نمود و بهترین زمان حدود هفته 13 تا 16 است وای تا 20 هفتگی هم کاربرد دارد.
در مورد مدیریت جداشدگی جفت:
جداشدگی کوچک و فقدان دسترس جنینی => درمان انتظاری
جداشدگی بزرگ و فقدان دیسترس جنینی => کمتر از 34 هفته => درمان انتظاری
34 تا 36 هفته => آمنیوسنتز و زایمان
بیشتر از 36 هفته => زایمان
جداشدگی بزرگ همراه با دیسترس جنین => کمتر از 24 هفته => درمان انتظاری
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریتو با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.