شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

حاملگی سالم بعد از مردن جنین در 6 ماهگی

1. با عرض سلام و خسته نباشید
    و با تشکر از سایت خوبتان
    من 31 ساله هستم در خرداد ماه سال قبل حامله شدم  البته 10 ماه بود جلوگیری نمی کردم تا حامله شدم ولی قلب جنین تشکیل نشد و مجبور به کورتاژ شدم بعد سه ماه باید جلوگیری می کردم که یک ماه که گذشت بدون اینکه بفهمم حامله شدم و جنین خیلی حالش خوب بود از نظر وزن قد حتی آزمایش و سونوی nt هم دادم اما جفت پائین بود و من از پله بالا می رفتم و صبح تا ظهر سر کار بودم دکتر گفت مشکلی نیست حالش خوبه پایان ماه پنج که تمام شد دیدم شکمم کوچک شده البته سه هفته قبلش شکمم صفت شده بود که حتی نمی تونستم بنشینم یا راه برم که دکتر برام قرص نوشت که دهانه رحم صفت بشه اما بعد از سه هفته که نوبت دکتر داشتم دکتر گفت بچه مرده و خیلی وقته که مرده مجبور به سزارین شدم چون جفت پائین بود و در حین عمل به علت چسبیدن جفت به دهانه رحمم خیلی خون رفته بود جنین هم دادیم آزمایش ژنتیک که تمام آزمایشات خوب بودن و الان 4 ماه می گذرد
    راستی من مریضی ام اس دارم اما هیچ داروئی استفاده نمی کردم اما الان که اینجوری شده مجبود به استفاده از آمپول cinnovex شدم و باید قبل از حاملگیم سه ماه استفاده نکنم و دکترم گفته نباید این اتفاق دوباره برات بیفته چون ممکنه حمله داشته باشی و مشکل پیدا بشه
    من از شما سوال دارم که آیا دوباره این اتفاق می افتد ؟
    باید چند ماه جلوگیری داشته باشم؟
    خواهش می کنم جواب منو بدین و کارهائی که باید انجام بدم تا حاملگی سالم داشته باشم

2. تنها توصیه من به شما اینه که تحت نظر پزشک باشید و برای بارداری تحت نظر ایشون اقدام کنید
    اگر مراقبتهای لازم رو به عمل بیارید برای بارداری در آینده مشکلی نخواهید داشت

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 4 کاربر ديگر
  3. یک دکتر زنان خوب توی شیراز نمی شناسید که برم زیر نظرش و دیگر مشکلی برام پیش نیاد؟

گفتم که من ام اس دارم و سینووکس استفاده می کنم از وقتی این آمپولو زدم ریزش بیش از حد مو دارم میشه کمکم کنید یا یه دارو بهم معرفی کنید که این ریزش مو رو خوب کنه؟

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید