شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

سقط مكرر در هفته 6

1. سلام آقاي دكتر: من دوبار تجربه سقط پس از دو هفته تاخير در پريودي داشتم.يعني پس از دوهفته تاخير لكه بيني داشته و بعد از 5 روزهم خونريزي شديد و سقط شد.بار اول پس از يك هفته تاخير در پريودي با بيبي چك متوجه بارداريم شدم. ولي با دوم آزمايش خونم دادم كه بتا 50 بود و بعد از دو هفته تاخير در پريودي چون باز لكه بيني داشتم سونو هم كردم كه چيزي مبني بر تشكيل نبض نشان داده نشد ولي از آن به بعد استراحت مطلق كردم (البته در خانه)، ضمنا به دستور دكترم به مدت 10 روز از آمپول پروژسترون هم استفاده كردم. ولي متاسفانه اي باز هم بعد از يك هفته ني ني سقط شد. خواهش مي كنم راهنماييم كنيد. آيا ممكنه به دليل مشكل كروموزوم ها باشه و آيا درمان داره؟؟؟؟.ضمنا با همسرم هم نسبت فاميلي نداريم.

2. goli61 نوشته است: سلام آقاي دكتر: من دوبار تجربه سقط پس از دو هفته تاخير در پريودي داشتم.يعني پس از دوهفته تاخير لكه بيني داشته و بعد از 5 روزهم خونريزي شديد و سقط شد.بار اول پس از يك هفته تاخير در پريودي با بيبي چك متوجه بارداريم شدم. ولي با دوم آزمايش خونم دادم كه بتا 50 بود و بعد از دو هفته تاخير در پريودي چون باز لكه بيني داشتم سونو هم كردم كه چيزي مبني بر تشكيل نبض نشان داده نشد ولي از آن به بعد استراحت مطلق كردم (البته در خانه)، ضمنا به دستور دكترم به مدت 10 روز از آمپول پروژسترون هم استفاده كردم. ولي متاسفانه اي باز هم بعد از يك هفته ني ني سقط شد. خواهش مي كنم راهنماييم كنيد. آيا ممكنه به دليل مشكل كروموزوم ها باشه و آيا درمان داره

سلام
    سقط میتواند دلایل متعددی داشته باشد
    ولی عمده دلیل آن مشکلات هورمونی و بهتر بگم همون پروژسترون هست
    البته شاید لازم باشه از شیاف پرژسترون استفاده کنید که قوی تر است منتها ابتدا باید یک سری آزمایشات کامل زیر نظر پزشکی مجرب انجام دهید تا دلیل سقط مشخص شود
    نگران نباشید مسئله مهمی نیست به راحتی درمان میشود

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید