samane123 نوشته است:sarajoonjooni نوشته است:samane123 نوشته است: سلام من پريوديهاي نامنظم دارم بعضي اوقات هر ماه و بعضي اوقات دو ماه يكبار پريود ميشوم طول دوره من معمولا 9 روزه است
آخرين پريودي من 17 ارديبهشت بوده و در تاريخ 27 ارديبهشت رابطه در حد لمس آلت من با دست نامزدم بوده فقط نميدونم دست نامزدم به مني خودش آلوده بوده يا نه آلان كه 29 خرداد هست من هيچ گونه علامتي از پريودي ندارم آيا ممكن است باردار باشم؟ براي استفاده از بي بي چك آلان زمان مناسبي هست؟ بي بي چك رو بايد ناشتا انجتم بدم يا زمانش مهم نيست. لطفا فوري جواب بدهيد.
سلام
دوست عزيز متاسفانه در مورد پريودهاي نامنظم هيچ نظري نمي شه داد چون قابل پيش بيني نيست ، اما احتمال بارداري به اين شكل خيلي ضعيف و دور از انتظاره .
بي بي چك رو مي تونيد استفاده كنيد چون بيشتر از 20 روز از رابطه گذشته:
مقداری از ادرار صبحگاهی ( ناشتا) رو داخل یک ظرف یک بار مصرف تمیز بريزيد و نوار بی بی چک را تا علامت نشان داده شده روی نوار داخل ادرار فرو برده و بعد از چند ثانیه بیرون بیارید و به صورت افقی قرار دهید.اگر دو خط قرمز شد جواب مثبت است.اگر یک خط صورتی و یک خط قرمز ظاهر شد باز هم مثبت است.اگر فقط یک خط ظاهر شد جواب منفی و اگر خطی ظاهر نشد، باید مجددا تست کنید.
بنده از بي بي چك كه قطره چكان داره استفاده كردم و فقط يه خط ظاهر شد. فروشنده داروخانه گفت اين مارك جوابش قابل اطمينان
با توجه به اينكه من بعد يك ماه از ان ماجرا هيچ نشانه اي از حاملگي ندارم آيا باز هم آزمايش لازمه؟ ممنون
احتمال بارداری وجود نداره و آزمایش لازم نیست