شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

عفونت لوله ها بر اثر سقط

1. با سلام
    28 سال دارم حدود 2 سال پیش سقط داشتم. بعدش فریز کرده بودم .چند روز قبل رادیو لوژی رنگی گرفتم
    (کانال سرویکس وناحیه ایسم طبیعی است.اندازه کاویته رحم طبیعی وجسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن متمایل به چپ میباشد.ماده حاجب از رحم وارد لوله های رحم شده .ناحیه آمپولیر لوله ها نسبتا متورم وتخلیه ماده از لوله ها کند ولی باز است
    .در کلیشه کنترل که پس از نیم ساعت گرفته شده هر دو لوله رحم باز است)
    دکتر گفته لوله هات بر اثر سقط و عفونت خراب شدن برام فیزیوتراپی با طریق اولتراسوند نوشتن .تو سایت جستجو کردم نوشته بودن بهتره از رحم فیزیوتراپی انجام نشه عوارض داره
    خیلی نگرانم نمیدونم با فیزیوتراپی خوب میشه یا نه؟!
    لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

2. باسلام، در مورد استفاده از اولتراسوند از این لحاظ در نواحی حساس مثل: رحم، بیضه و تخمدان توصیه نمیشه چون اگر شدت جریان امواج بیش از حد باشه یا اگر الکترود دستگاه بر روی پوست ثابت بماند موجب سوختگی پوست می شود . بنابراین اگر درمانگر یا فیزیوتراپیست، اپلیکاتور دستگاه را به طور ملایم بر روی پوست یا ناحیه مورد نظر حرکت دهد و از ثابت نگه داشتن آن خودداری کند و اگر در این خصوص از مهارت کافی برخوردار باشد صدمه ای به قسمت مربوطه وارد نمیشه.
    چون اگر این روش برای شما مضر بود، پزشک معالج روش دیگری را برای بهبودی شما درنظر می گرفتند.

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 2 کاربر ديگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید