خوب پس بی زحمت بهک بگین چند روز بعد از نزدیکی آزمایش بتا دقیق جواب میده و قابل اطمینان هست .
safir110 نوشته است: خوب پس بی زحمت بهک بگین چند روز بعد از نزدیکی آزمایش بتا دقیق جواب میده و قابل اطمینان هست .
tt905 نوشته است: سلام .من عضو جدید در این سایتم وببخشید اگر رک حرف می زنم .چون دارم دیوونه میشم و هیچ چیز نمی فهمم.من 3 تیر ماه پریود شدم و 9 تیر ماه هم پریودم تمام شد. دوره پریودم 28 روزه است.من 12 تیر با دوست پسرم یک رابطه داشتم .البته من از نواربهداشتی استفاده کرده بودم (همین طوری ، پریود نبودم). و شلوار لی نیز تنم بود. ایشون نیز شلوار تنش بود ولی التشو از زیپ شلوار در اورده بود و به باسنم (شلوار لی پوشیده بودم)می مالید.و سینه منم از زیر سوتین مالید.و از روی تیشرت نوک سینه منو دندون گرفت. منم از روی لباس زیرش التشو مالیدم.و یک بوسه 3 ثانیه هم بود ( اصلا طولانی نبود) بزاقش تو دهنم نرفت.تو رو خدا به سوا لاتم دقیق جواب بدین
1. ایا مالیدن الت به باسن ( شلوار لی) به پرده اسیب می رسد؟
2. با وجود اینکه من شلوار لی یه تنم بود وایا منی ممکنه عبور کرده و احتمال بارداری هستش؟ ایا ممکنه این ماه من پریود نشم؟
3. با مالیدن الت مرد از روی لباس زیر ، مالیدن سینه ( مرد نوک سینه زنو از روی لباس) دندون بگیر و یک بوسه ایا باعث انتفال ایدز است ؟
تو رو خدا دقیق بهم جواب بدین واین چه کاری بود وخدایا منو ببخش.تو رو خدا از همه می خوام بهم جواب بدین.
tt905 نوشته است: سلام .من عضو جدید در این سایتم وببخشید اگر رک حرف می زنم .چون دارم دیوونه میشم و هیچ چیز نمی فهمم.من 3 تیر ماه پریود شدم و 9 تیر ماه هم پریودم تمام شد. دوره پریودم 28 روزه است.من 12 تیر با دوست پسرم یک رابطه داشتم .البته من از نواربهداشتی استفاده کرده بودم (همین طوری ، پریود نبودم). و شلوار لی نیز تنم بود. ایشون نیز شلوار تنش بود ولی التشو از زیپ شلوار در اورده بود و به باسنم (شلوار لی پوشیده بودم)می مالید.و سینه منم از زیر سوتین مالید.و از روی تیشرت نوک سینه منو دندون گرفت. منم از روی لباس زیرش التشو مالیدم.و یک بوسه 3 ثانیه هم بود ( اصلا طولانی نبود) بزاقش تو دهنم نرفت.تو رو خدا به سوا لاتم دقیق جواب بدین
2. با وجود اینکه من شلوار لی یه تنم بود و ایا منی ممکنه عبور کرده و احتمال بارداری هستش؟ ایا ممکنه این ماه من پریود نشم؟
3. با مالیدن الت مرد از روی لباس زیر ، مالیدن سینه ( مرد نوک سینه زنو از روی لباس) دندون بگیر و یک بوسه ایا باعث انتفال ایدز است ؟
تو رو خدا دقیق بهم جواب بدین واین چه کاری بود وخدایا منو ببخش.تو رو خدا از همه می خوام بهم جواب بدین.
tarajooon نوشته است: ایا نیازی بود من شلوار لی خودمو می شستم و بعضی ها می گن ممکنه منی به شلوار بچسبه و باردار شم. من نوار بهداشتی هم داشتم. دارم دیوونه میشم .تو رو خدا دوستان دقیق بهم بگین.
tarajooon نوشته است: سلام .من عضو جدید در این سایتم وببخشید اگر رک حرف می زنم .چون دارم دیوونه میشم و هیچ چیز نمی فهمم.من 3 تیر ماه پریود شدم و 9 تیر ماه هم پریودم تمام شد. دوره پریودم 28 روزه است.من 12 تیر با دوست پسرم یک رابطه داشتم .البته من از نواربهداشتی استفاده کرده بودم (همین طوری ، پریود نبودم). و شلوار لی نیز تنم بود. ایشون نیز شلوار تنش بود ولی التشو از زیپ شلوار در اورده بود و به باسنم (شلوار لی پوشیده بودم)می مالید.و سینه منم از زیر سوتین مالید.و از روی تیشرت نوک سینه منو دندون گرفت. منم از روی لباس زیرش التشو مالیدم.و یک بوسه 3 ثانیه هم بود ( اصلا طولانی نبود) بزاقش تو دهنم نرفت.تو رو خدا به سوا لاتم دقیق جواب بدین
2. با وجود اینکه من شلوار لی یه تنم بود وایا منی ممکنه عبور کرده و احتمال بارداری هستش؟ ایا ممکنه این ماه من پریود نشم؟
تو رو خدا دقیق بهم جواب بدین واین چه کاری بود وخدایا منو ببخش.تو رو خدا از همه می خوام بهم جواب بدین ایا نیازی بود من شلوار لی خودمو می شستم وبعضی ها می گن ممکنه منی به شلوار بچسبه و باردار شم.من نوار بهداشتی هم داشتم. دارم دیوونه میشم .تو رو خدا دوستان دقیق بهم بگین.
mohi2004 نوشته است: نامزدم دوره قاعدگی 24 روزه داره . و 18 ساله
تو روزهی خونریزی با هم رابطه بدون دخول داشتیم . 1 و 2 هفته بعد دوباره رابطه داشتیم در هفته دوم احتمالا پیش آب روی واژن ریخته .حدودا 14 ساعت بعد قرص 2 تایی لوژین مصرف کرده. اما خونریزی دوره بعدش 2 روز زود تر اتفاق افتاد . ابتدای خونریزی لکه بینی داشت . و خونریزی کامل انجام شد.
اما وقتی سینه هاشو فشار عادی میده درد خفیفی می گیره . آیا با توجه به خونریزی بعد از مصرف قرص احتمال بارداری وجود داره ؟ الان حدودا 1 ماه از این موضوع می گذره . بی بی چک می تونه تست کنه یا نه
isis_pelagia نوشته است: سلام
من نمیدونستم کجا باید سوالمو بپرسم ولی خوب همینجا رو پیدا کردم لطفا به سوالم جواب بدید طی دوره مصرف قرص ال دی برای بار اول بعد از 5روز از اتمام بسته اول پریود شدم که خودم فکر میکنم چون از روز 5پریودم قرص شروع کردم با یه روز تاخیر پریودم شروع شد اما من فقط 3روز خونریزی کمی داشتم و 2روز هم لک میدیدم در صورتی که بطور معمول من 5روز خونریزی داشتم و 2روز لک میدیدم میخواستم بدونم دلیلش چیه؟الان هم بسته دوم رو شروع کردم امکان بارداری برام چقده ممکنه حامله باشم آخه همش فک میکنم شکمم بزرگ شده؟
sasan_msi نوشته است: با سلام. من و نانزدم در تاریخ 90/4/10 نزديكي كرديم اما كاندوم پاره شد و مقداري مني وارد واژن شد.نزديكي ما در روز 18 بعد از پريودي بوده یعنی 18 روز از پریودی میگذشت.دوره پریودی نامزدم 25 یا 28 روزه است.بلافاصله نامزدم 2تا قرص HD خورد و 12 ساعت بعدم 2تا ديگه خورد.در تاریخ 90/4/13 آزمایش خون داد که منفی شد.آیا احتمال حاملگي هست یعنی میشه آزمایش زود انجام دادیم و جواب غلط باشه و تازه لقاح رخ داده باشه؟چند روز ديگه ميتونيم 100% بفهميم كه حامله هست يا نه؟ از چه طريقي؟ لطفا سريع راهنمايي كنيد چون نامزدم شديدا افسرده شده.تخم شويد خوبه بخوره؟
sasan_msi نوشته است: با سلام. من و نانزدم در تاریخ 90/4/10 نزديكي كرديم اما كاندوم پاره شد و مقداري مني وارد واژن شد.نزديكي ما در روز 18 بعد از پريودي بوده یعنی 18 روز از پریودی میگذشت.دوره پریودی نامزدم 25 یا 28 روزه است.بلافاصله نامزدم 2تا قرص HD خورد و 12 ساعت بعدم 2تا ديگه خورد.در تاریخ 90/4/13 آزمایش خون داد که منفی شد.آیا احتمال حاملگي هست یعنی میشه آزمایش زود انجام دادیم و جواب غلط باشه و تازه لقاح رخ داده باشه؟چند روز ديگه ميتونيم 100% بفهميم كه حامله هست يا نه؟ از چه طريقي؟ لطفا سريع راهنمايي كنيد چون نامزدم شديدا افسرده شده.تخم شويد خوبه بخوره؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|