تو رو خدا جواب منم رو بدین لطفا.خیلی استرس دارم خوااااهش میکنم.منو راهنمایی ککنین.حالت تهوع دست از سرم بر نمیداره.این حالت تهوع و ببخشین یبوست از حاملگی میتونه باشه؟هرکاری هم میکنم باز حالت تهوع دارم.
zgatari نوشته است: تو رو خدا جواب منم رو بدین لطفا.خیلی استرس دارم خوااااهش میکنم.منو راهنمایی ککنین.حالت تهوع دست از سرم بر نمیداره.این حالت تهوع و ببخشین یبوست از حاملگی میتونه باشه؟هرکاری هم میکنم باز حالت تهوع دارم.
sara2684 نوشته است: سلام
خسته نباشید
پس در یک رابطه ی بدون دخول و سطحی می توان با خوردن دوتا قرص لونژیل با هم و 2 تا اچ دی و 12 ساعت بعد 2تا اچ دی دیگر و منفی بودن تست بتا بعد از 62 ساعت از رابطه گفت که بارداری منتفیه؟
با این قرص هایی که استفاده شده یعنی پریود خیلی به تعویق می افته؟
اخه این دوستمون با اجرای روش اورژانسی جواب مثبت شد نگرانم کرد.
شرمنده
از لطف شما سپاسگزارم
tarajooon نوشته است: سلام دوستان. من در پست های اخیر سوالمو بیان کردم. و برای یاد اوری دوباره میگم.من با دوست پسرم یک رابطه داشتم . من 9 تیر پریودم تمام شد .و 12 یک رابطه داشتم.البته من نوار بهداشتی +لباس زیر+ شلوار لی به تن داشتم. پریود نبودم اما نوار داشتم. دوست پسرم از روی شلوار لی التشو به باشنم مالید.سوالی که مطرح کرده بودم این بود که ایا به پرده اسیب می رسد؟ احتمال حاملگی هستش؟ ایا ممکنه من پریود نشم؟ممنون میشم جواب بدین .
در ضمن من مطالب اقای دکتر را خوندم .اما خودشون در یک پستس به یکی از دوستان جواب دادن ،ممکنه اسپرم از منافذ لباس زیر عبور نماید.دوستان به من جواب دادن، اما پست اقای دکتر در جواب یکی از دوستان منو دوباره ترسونده.من 4 تا ماما هم رفتم .3 تا گفتن خیر .اما یکی گفته اره.هر کس مطمئن تر هستش منو راهنمایی کنه.ممنون
arianoo نوشته است: ببخشید من سوالم رو توی تاپیک قبلی نوشتم اما گویا پاک شده پرسیدم که آیا امکان دارد کسی 40-50 روز باردار باشد اما به جز عدم خونریزی ( پریود ) علایم بارداری دیگری نداشته باشد ؟ به طور کلی این علایم بارداری چند روز بعد از مقاربت مشاهده می شود ؟
tarajooon نوشته است: سلام دوستان.من دوره سیکلم 28 روزه است اکثریت اوقات . و 6 روزه پریودو تمام میشه .می خواستم بدونم دوره تخمک گذاری من روزه 17 میشه؟ من درست حساب کردم .می خوام بدونم در این دوران پر خطر حواسم باشه.ممنون
eghlima2at نوشته است: سلام . من روز سه شنبه پیش با همسرم یه مسافرت کوتاه رفتیم ؛ نزدیک پریودم بود اما چون دوست ندارم توی مسافرت پریود باشم از چند روز قبل ld خوردم تا عقب بندازم . توی مسافرت یه رابطه پر خطر داشتیم . یک ساعت بعد از روش اورژانسی استفاده کردم و یک لوونژسترول خوردم دقیقاً 12 ساعت بعد هم یکی دیگه ، دوباره جهت اطمینان بیشتر 12 ساعت بعد 4 تا ld خوردم اما بعد یادم رفت سر 12 ساعت ست بعدی رو بخورم و شد 24 ساعت که دوتا Ld دیگه خوردم. امروز شنبه است و 4 روز گذشته من هنوز پریود نشدم ... البته گاهی دردهای شبیه درد قبل از پریود دارم. آیا جای نگرانی هست یا تأخیر طبیعیه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|