2468 نوشته است: ایا مالیدن با دست باعث پارگی می شود؟ وارد شدن تنها کلاهک مرد چطور؟
مالش باعث از بین رفتن و حتی آسیب نمیشه
اما ورود آلت حتی تا کلاهک امکان پارگی یا خراشیدگی و هرگونه آسیبی رو میتونه به همراه داشته باشه
2468 نوشته است: ایا مالیدن با دست باعث پارگی می شود؟ وارد شدن تنها کلاهک مرد چطور؟
rezamemo نوشته است: سلام.واقعا ممنون از سایت بسیار عالی و اموزندتون.سوال من اینکه چه نوع پرده بکارتی هست که ممکن است کامل پاره نشود وپزشک مجبور به پاره کردن ان شود؟ایا این درست است که میگویند پرده بکارت چند لایه است؟
بسیار ممنون.
mehrdadolips نوشته است: با سلام،بنده 25 سال دارم و دو سال از ازدواجم می گذرد ، همسرم دارای پرده ارتجاعی می باشد و با وجود 2 سال رابطه جنسی هنوز پرده بکارتش سالم می باشد ، با توجه به دردهای زیاد در ابتدای قاعدگی و درد زیاد در ابتدای دابطه جنسی با وجود آماده سازی زیاد ، آیا راهی برای پاره کردن این نوع پرده از طریق رابطه جنسی وجود دارد و اگر وجود ندارد از طریق پزشک چگونه می باشد.
با تشکر
shadi64 نوشته است: سلام سوالی ازتون داشتم :
من و نامزدم تا حالا چندبار برای دخول و از بین بردن بکارتم تلاش کردیم اما با توجه به اینکه دهانه واژن من خیلی تنگه و همچنین آلت نامزدم تقریبا خیلی بزرگتر از دهانه واژن من هست نتونستیم اینکار رو انجام بدیم و فقط ایجاد زخم و سوزش شدید کرد.
راستش میخواستم بدونم هیچ راهی برای دخول بدون درد نیست؟و برای باز شدن دهانه واژن چیکار باید کرد.چون واقعا برامون مشکل ساز شده.
و مطلب دیگه اینکه ما برای اطمینان بیشتر در نزدیکیهامون سعی کردیم از کاندوم استفاده کنیم اما متاسفانه با اینکه کاندومها مارک معروفی هستش خیلی زود پاره میشه. (با توجه به اینکه قطر آلت نامزدم خیلی زیاده) آیا کاندوم هایی وجود دارن که قابلیت بزرگ شدن رو داشته باشن و دیرتر پاره بشن؟
با تشکر
tarajooon نوشته است: سلام دوستان .ایا مالش الت مرد به باسن زن( البته از روی لباس زن) به پرده اسیب می رساند.من همش فکر میکنم در اثر مالش شاید ضربه و فشار به پرده وارد شود. ایا پرده به این صورت اسیب می بیند؟ممنون
fatimasam نوشته است: پرده بکارت از نوع سپتومی یا تیغه ایاحتیاج به عمل داره؟دردش زیاده؟
با عرض معذرت
azia نوشته است: با سلام
این امکان هست که پرده ارتجاعی , بعد از داشتن نزدیکی به مدت یک سال و بعد 2 سال نزدیکی نداشتن به حالت ازل برگرده و خودبخود ترمیم بشه ؟
من 2 سال رابطه ای ندارم , 29 ساله ام و 6 سال زندگی مشترک داشتم , الان دوختن پرده برای من عوارضی نداره و اصلا به کجا باید مراجعه کنم برای این کار ؟
همینطور من اندازه لبهای کوچیکم از اندازه معمول بزرگتر این ایرادی ؟ و ممکنه از نظر همسر عجیب و سوال بر انگیز باشه ؟ جراحی زیبایی در این زمینه هست ؟ کجا و عوارضی داره ؟
من قصد فریب دادن ندارم کشی که باهاش اشنا شدم میدونه من جدا شدم فقط به خاطر رضایت بیشت میخوام بدوزم و بگم ارتجاعی بوده >
ممنون
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
raminn نوشته است: سلام
دکتر صادقی عزیز یه سوالی برام پیش اومده که فکر نمیکنم ربطی به این انجمن داشته باشه !
اما در انجمن های مربوطه نمیتونم پستی ارسال کنم !
سوال : آیا پرده دنده ای هم مثل پرده حلقوی پاره نمیشه ؟
فرق این دوتا چیه خواهشا کاملا توضیح بدین (حلقوی و دنده ای )
یه توضیح مختصر در مورد پرده دنده ای هم بدین چون پرده نامزد من دنده ای هست !
- توجه: تصویر کوچک شده است،
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|