maryam12tt نوشته است:Clooney نوشته است:maryam12tt نوشته است: سلام من یه رابطه ی محافظت شده بدون دخول ( فقط تماس آلت ها ) با کاندوم داشتم اما از اطراف کاندوم کمی بیرون ریخته بود و شک کردم که با واژنم تماس داشته به خاطر شکی که داشتم 18 ساعت بعد از رابطه 2 قرص نونژیل خوردم و 12 ساعت بعد دو تای دیگه ( می خواستم ال دی بخورم رفتم دکتر نونژیل برام نوشت)
میخواستم بدونم آیا بازم احتمال بارداری هست ؟!آخه می گن قرصا حالت تهوع میاره ولی من اصلا هیچ حالتی نداشتم نکنه اثر نکرده ؟! هنوز چند ساعت از خوردن قرص نوبت دوم می گذره و هیچ لکی ندیدم پس کی میاد ؟!
البته من قبلا 8 ماه به خاطر کیست به طور مرتب یاسمین مصرف کردم و تو مدت مصرف حالت تهوع نداشتم و الانم 4 ماهه مصرفشو قطع کردم نمی خورم دیگه
نوع رابطه طوری نبوده که احتمال بارداری باشه و نیازی هم به مصرف قرص نبوده
با توجه به مصرف صحیح قرصها بارداری کاملا منتفیه
اینکه میگن حالت تهوع بعد از مصرف قرص ایجاد میشه به دیلیل اینه که قرص با بدن مصرف کننده سازگاری پیدا نمیکنه نه اینکه از نشانه های تاثیر قرص حالت تهوع باشه
اگه با این شرایط بارداری منتفیه پس چرا پریود نمیشم ؟! البته من 4 روز قبل از رابطه باید پریود می شدم ولی نشدم تا به امروز . 4 روز دیر کردن پریودم قبل از رابطه ای که توضیحشو دادم ربطی به رابطه ی جنسی نداره چون اصلا رابطه ای نداشتم و این دیرکرد ممکنه به خاطر کیست باشه چون سابقه داشتم ولی الان 24 ساعت از مصرف قرص های نونژیل می گذره و پریود نشدم . حتی حالتاشم ندارم نه سردردی نه دل دردی نه کمر دردی ... خیلی نگرانم
بخاطر عوارض هورمونی قرص، سابقه وجود کیست و از همه مهمتر آشفتگی شما باعث به تعویق افتادن زمان پریود شده. پس نگران نباشید احتمالاً تا آخر هفته پریود می شوید.