سلام آقای دکتر.مجبور شدم سوالم رو اینجا مطرح کنم.تورو خدا زودتر جوابمو بدید.من شدیدا نگرانم.26 سالمه. 30 تیر پریود شدم.9 مرداد نزدیکی داشتم.12 مرداد یعنی بعد از 70 ساعت از روش اورژانسی استفاده کردم.از 2 روز پیش لکه بینی خیلی کم قهوه ای رنگ داشتم و امروز 19 مرداد یعنی روز 21 سیکلم از ساعت 1 ظهر تا 5 بعد از ظهر 4 ساعت درد شدید زیر شکم و درد تخمدان چپ همراه با استفراغ (از شدت درد) داشتم و خونریزی اتفاق افتاد.هنوزم که ساعت 20 دقیقه به 11 شبه درد خفیفی رو احساس میکنم.مثل همیشه که موقع پریودم درد زیاد دارم.این رو هم بگم که من چند سالی از مدروکسی
پروژسترون استفاده میکردم و پریودهام 28 روزه بود.اما این دفعه به خاطر اینکه خونریزی هام چند دوره هست که کم شده طبق دستور پزشک قرص رو مصرف نکردم . یعنی این بار بدون خوردن قرص خونریزیم شروع شد.واسه همین نمیدونم بعد از 21 روز پریود شدم یا لانه گزینی اتفاق افتاده؟ مشکل اینجاست که خونریزیم چند دوره هست که خیلی کم شده و به 2 الی 3 روز ختم میشه.امروز هم به همین صورت بود.واسه همین نمیتونم تشخیص بدم که این حالات مربوط به پریودمه یا لانه گزینیه؟با این همه درد که امروز کشیدم, خونریزیم خیلی کمه.البته فکر میکنم دیگه از حالت لکه بینی در اومده اما کمه.رنگ خون قرمز روشنه.راستش اعصلبم خورد شد.یعنی ممکنه لانه گزینی هم درد شدید داشته باشه یا دردش خفیفه؟؟؟میخوام بفهمم باردار شدم یا این همون پریودمه؟توروخدا زودتر جوابمو بدید.خیلی نگرانم.ممنون میشم.