سلام
در رابطه حفاظت نشده، هر چند که لذت بیشتری داره، احتمال بارداری وجود داره به خصوص اگر تو روزهای پر خطر انجام بشه! پیشاب میتونه باعث ایجاد بارداری بشه و ریخته نشدن منی در داخل دلیلی برای عدم بارداری نیست و از روشهای جلوگیری محسوب نمیشه! شما اگر واقعا قصد بارداری ندارید حتما از یکی از روشها مطمئن جلوگیری استفاده کنید!
پیشاب مرد ممکن است حاوی اسپرم باشد، پس هرگونه تماس آلت تناسلی مرد و زن در زمان پرخطر احتمال بارداری را بالاتر می برد. زمان پر خطر در دوره قاعدگی- در فردی سالم با قاعدگی منظم 28 روزه – بین روزهای 11 تا 17 می باشد یعنی اگر در این روزها نزدیکی محافظت نشده داشتید، احتمال بارداری زیاد است. رابطه جنسی در زمان پرخطر (زمان تخمک گذاری) باعث وقوع بارداری می شود و در زمانهای دیگر این احتمال کمتر است.
برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید: من رابطه جنسی محافظت نشده داشته ام، آیا باردار شده ام؟
نقل قول:
سلام من 21 سال سن دارم.
قاعدگی تقریبا منظم داشتم یعنی در ماه های اخیر معمولا 28 روزه بوده.دوره خونریزی ام حدود5 تا7 روز بوده.آخرین بار خونریزی ام 20 تیر 1390 شروع شد. در تاریخ 27 تیر،10 و 13 مرداد رابطه حفاظت نشده همراه با دخول کامل داشتم اما نامزدم ارگاسم نشد یعنی مایع منی خارج نشد اما به پیش آب توجه نکردیم.آیا پیشاب هم می تونه با احتمال باردار شدن همراه باشه؟؟
در تاریخ 16 مرداد مجددا رابطه داشتیم که این بار مایع منی خارج شد اما خروج آلت به موقع قبل از انزال انجام شد و مایع منی ایشون روی شکم من ریخت،48 ساعت بعد یعنی صبح روز 18 مرداد 4 قرصld و به فاصله 12 ساعت 4قرص دیگر مصرف کردم. انتظار داشتم تا یک هفته بعد از مصرف قرص ها پریود بشم امروز 2 شنبه 24 مرداد است تست بیبی چک در خانه انجام دادم منفی شد.با توجه به تاریخ ها این تست امروز فقط احتمال بارداری ناشی از رابطه 27 تیر را رد می کند،درست است؟ من هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم.لطفا راهنماییم کنید
در رابطه حفاظت نشده، هر چند که لذت بیشتری داره، احتمال بارداری وجود داره به خصوص اگر تو روزهای پر خطر انجام بشه! پیشاب میتونه باعث ایجاد بارداری بشه و ریخته نشدن منی در داخل دلیلی برای عدم بارداری نیست و از روشهای جلوگیری محسوب نمیشه! شما اگر واقعا قصد بارداری ندارید حتما از یکی از روشها مطمئن جلوگیری استفاده کنید!
پیشاب مرد ممکن است حاوی اسپرم باشد، پس هرگونه تماس آلت تناسلی مرد و زن در زمان پرخطر احتمال بارداری را بالاتر می برد. زمان پر خطر در دوره قاعدگی- در فردی سالم با قاعدگی منظم 28 روزه – بین روزهای 11 تا 17 می باشد یعنی اگر در این روزها نزدیکی محافظت نشده داشتید، احتمال بارداری زیاد است. رابطه جنسی در زمان پرخطر (زمان تخمک گذاری) باعث وقوع بارداری می شود و در زمانهای دیگر این احتمال کمتر است.
برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید: من رابطه جنسی محافظت نشده داشته ام، آیا باردار شده ام؟