یعنی شما رابطه جنسی هم داشته اید؟بعد انتظار دارید پرده تون سالم باشه؟!؟!
samira789 نوشته است: با سلام
ببخشید من دوستی دارم که با فشار آب در حمام خودارضایی می کند خیلی نگران بود از اینکه با این کار پرده اش آسیب می بیند یا نه؟در ضمن چه روش های سالمی برای خودارضایی وجود دارد ؟؟
با تشکر
samira789 نوشته است: با سلام
ببخشید من دوستی دارم که با فشار آب در حمام خودارضایی می کند خیلی نگران بود از اینکه با این کار پرده اش آسیب می بیند یا نه؟در ضمن چه روش های سالمی برای خودارضایی وجود دارد ؟؟
با تشکر
Tanha61 نوشته است: سلام!
من ميخواستم بدونم چند درصد دخترا معمولا پرده شون طوري هست كه شب اول خون نمياد(حلقوي ارتجايي)اگه ممكنه اون چند نوعي كه ممكنه براي بار اول خون نياد وهمچنيين اون نوعي كه هيچوقت خون نمياد يا پاره نميشه رو بگيد من عكسشون رو ديدم ولي زير هر كدوم توضيح نداده بود كه متوجه بشم
لفا حتما بگيد چند درصد ممكنه اين نوع پرده رو داشته باشن
baran1098 نوشته است: سلام آقای دکترمیخواستم راهنماییم کنید اگر انگشت وارد واژن بشه ولی با درد و خون همراه نباشه باعث پاره شدن پرده می شود؟آیا میتواند همراه با خون نباشد؟
Tanha61 نوشته است: ممنون اليزا خانوم
ولي تقريبا تو شهر ما رسمه همراه دختر يكي رو ميفرستن كه اون دستمال معروف رو كه بايد خوني باشه بگيره ببره تحويل خانواده عروس بده وهمين طور داماد اگه خوني نبينه اولين چيزي كه به ذهنش ميرسه اينكه عروس خانوم پرده نداشتن با اين حساب اگه داماد در مورد پرده ها چيزي بدونه بايد چي جواب اونايكه منتظر دستمالن بده اگه ندونه هم كه احتمالا عروس روپس ميفرستن حالا من بخوام بدونم پرده زن آينده ام از چه نوعي بايد چيكار كنم
saba2020 نوشته است: سلام.من در 7سالگی مورد تجاوز قرارگرفتم به طوری که انگشت رو ارد واژن کرد.هیچ وقت دردوسوزش وحشتناکشو یادم نمیره.این مسئله باعث مشکلات روحی شدیدی برام شد ازجمله وسواس فکری شدید.کمکم کنید.یه بار هم به پزشک مراجعه کردم که ایشون برخورد خیلی بدی کردن وبا لحن بدی گفتند اصل قضیه رو بگو داستان نسازو من هم از مطب بیرون اومدم.نگرانم.الان 25سالمه و از ازدواج می ترسم .آیا پرده ی ن از دست رفته؟؟؟
broad نوشته است: سلام دوستان
من توی دوره عادت ماهیانم خیلی با دقت و زیاد خودم رو میشورم دفعه قبلی که اینکارو کردم احساس سوزش شدیدی داخل واژنم داشتم فکر نمی کنم دستم داخل شده باشه اما نمی تونمم با اطمینان بگم
مثل همیشه این کارو کردم ولی اولین بار بود که سوزش احساس کردم البته کلا من تو این چندروز سوزش مختصری به طور دائم داخل واژنم دارم اما اتفاقی که افتاد نگرانم کرده
فکر می کنید آسیبی به بکارتم وارد کردم
هم نگران و دلواپسم و هم اینکه نمی دونم چجوری میتونم مطمئن بشم که اتفاقی نیفتاده
golerose2010 نوشته است: سلام
من قبلا نامزد داشتم که به هم خورد ازدواحمون والان که میخوام ازدواح کنم یه سوال مدام تو سرم میچرخه
حقیقتش اون موقع با نامزد اولم یه کم رابطه داشتیم
سه الی جهار باز که هر بار خیلی کم الت رو داخل کرده و عقب وجلو برده اما نه خونی دیدم نه دردی و سوزشی داشتم
البته بار اول سوزش داشتم که دیگه داخل نکرد بار دوم اول با انگشت بعد الت رو داخل کرد که دیگه نه درد داشتم نه سوزش خون هم نیومد
اما هر بار که عقب جلو میکرد حس میکردم التش به چیزی میخوره و درد خیلی مختصری داشت
امکان داره که بکارتم رو از دست داده باشم
یا اسیب دیده باشه
برای همسر ایندم و خانواده اش این مهمه و نمیخوام از نامزدی قبلی من جیزی بدونن جون تو زندگی ایندم تاثیر بدی میزاره
خواهش میکنم خیلی زود بهم جواب بدید
ممنون میشم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|