eliza2020 نوشته است:Nazism000 نوشته است: سلام .آقای دکتر من قبلا پریود نامنظم داشتم که الان حدود 5.6 ماه میشه که با درمان دارویی پریودم منظم شده و دوره 29 -31 روزه داره.که الان 3ماه از قرص ویتاگنوس استفاده میکنم.اخرین بار شروع پریود من 27 تیر بود و 22 مرداد رابطه ای بدون تماس الت داشتم.فقط دستم با منی تماس داشت که همون موقع با دستمال پاک کردم و سطحی شستم.بعد از نیم ساعتم با مایع و اب گرم دستمو شستم .فقط بعدش ناخوداگاه قبل حموم دستمو خیلی سطحی به پایین التم کشیدم.اما بعدش واقعا مضطرب شدم..تا الان که 2روزه باید پریود میشدم اما هیچی..!چند روز پیشم فقط 1ساعت دردی پایین شکم داشتم..سینه هام تغییری تو رنگ و اندازه یا حساسیت نداشت اما مدام نفخ دارم و ادرارم کمی بیشتر شده..خیلی نگرانم دکتر..یعنی ممکنه اینطوری..؟؟
با سلام.نه دوست عزیز اینطوری امکان بارداری حتی زیر صفره.عقب افتادن پریودیتون هم بخاطر استرس هست.اینقد وسواس نداشته باشید.
ازتون ممنونم..راستش قبول دارم حساسم به این موضوع.. اما الان 6روز میگذره و از پریود اثری نیست..فقط کمی ترشحات دارم..راستش راجب علائم حاملگی که در سایتها می بینم بیشتر مضطربم کرده...من چقدر دیگه میتونم برای پریو صبر کنم ؟(اگه به خاطر اضطراب باشه؟)متاسفانه فعلا امکان رفتن پیش پزشک یا ازمايشو ندارم..اونقدر نگرانم از اینکه اگه اتفاقی بیافته چی کار باید بکنم؟؟؟