با سلام
من شش ماه قبل عمل واریکوسل گرید سه انجام داده ام و الان با انجام آزمایش سنو داپلر متوجه شدم واریکوسل گرید یک دارم و می خام از دستگاه لاجر باکس استفاده کنم می خواستم ببینم در صورت استفاده برای من مشکلی پیش نمیاد.
emad2 نوشته است:
با سلام
من شش ماه قبل عمل واریکوسل گرید سه انجام داده ام و الان با انجام آزمایش سنو داپلر متوجه شدم واریکوسل گرید یک دارم و می خام از دستگاه لاجر باکس استفاده کنم می خواستم ببینم در صورت استفاده برای من مشکلی پیش نمیاد.
yasesefid64 نوشته است: سلام اگه کسی واریکوسل داشته باشه روزه گرفتن براش ضرر داره یا نه؟
hossein00100 نوشته است: سلام یه جایی خوندم برای بیماری واریکوسل اگه از روغن زیتون و کنجد استفاده کنیم به مدت 40 شب خوبه خواستم ببینم درسته یا نه لطفا راهنمایی کنین؟؟؟
Tanha61 نوشته است: سلام
من چند وقت پيش يه سونوگرافي گرفتم دكتر عمومي برام نوشته بود براهمين پيش متخصص نرفتم.مشخص شد كه واريكوسل گراد يك دارم توبيضه سمت چپ دكتر عمومي گفت كه نياز به عمل نداره. ولي بعضي دوستان نوشته بودن كه گراد يك داشتن و عمل كردن در حال حاضر هم بعضي وقتا درد ميگيره ميخواستم ببينم
نياز هست پيش متخصص برم؟
نياز به عمل هست؟
آيا امكان داره تبديل بشه به گراد دو و سه؟
به چه دليلي ممكنه عود كنه؟
Tanha61 نوشته است: سلام
من چند وقت پيش يه سونوگرافي گرفتم دكتر عمومي برام نوشته بود براهمين پيش متخصص نرفتم.مشخص شد كه واريكوسل گراد يك دارم توبيضه سمت چپ دكتر عمومي گفت كه نياز به عمل نداره. ولي بعضي دوستان نوشته بودن كه گراد يك داشتن و عمل كردن در حال حاضر هم بعضي وقتا درد ميگيره ميخواستم ببينم
نياز هست پيش متخصص برم؟
نياز به عمل هست؟
آيا امكان داره تبديل بشه به گراد دو و سه؟
به چه دليلي ممكنه عود كنه؟[IMG:22:22]http://www.roham.ws/web/richedit/styles/office2007
/insertsmile.gif[/img]
Tanha61 نوشته است: مواقعي كه فيلم رابطه جنسیي نگاه كنم والتم بلندميشه فشار زيادي به بيضه هام مياد و اگه خودمو ارضا نكنم تا يك روز ممكنه بيضه هام درد داشته باشن.
آيا فشاري كه به بيضه هام مياد ممكنه باعث عود كردن واريكوسل بشه؟
reza2220 نوشته است: سلام . من 2 بار عمل واریکوسل انجام دادم . بعد دومین بار دکتر گفت مشکلی نداری . حالا اگه از دستگاه لارجر باکس استفاده کنم مشکلی پیش میاد برام ؟ امکان داره که دوباره واریکوسلم عود کنه ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|