mahsajun656 نوشته است: سلام من مهسا هستم تازه با سایت شما آشنا شدم گفتم مشکلمو بگم شاید بشه حلش کرد.
6ماهه زايمان كردم . شوهرم به تازگي در رابطه جنسي با من به شدت با خشونت رفتار ميكنه و خيلي ميزنه منو
البته قبلا هم تا حدودي از اين رفتارها داشت ولي قابل تحمل بود اما حالا ديگه واقعا نميشه تحمل كرد ! من بعد هر رابطه جنسي تا ساعت ها تمام تنم درد ميكنه و سردرد شديد دارم ! چند بار به خودش گفتم گفت ديگه تكرار نميشه اما . . .
خواهش ميكنم از مدیران و خانم هايي كه مشكل شبيه من دارن بيان مشكلشون و پيشنهادشون براي حل اين مسئله رو بگن شايد به نتيجه اي رسيدم برای حلش
متشكرم
با سلام.من هم کاملا با نظر اقای rhghk موافقم.اینجا یک سایت پزشکیه و همه دوستان سعی دارند به نحوی مشکلات همدیگرو بهبود بدن.اینجا دادگاه دفاع از حقوق زنان نیست.مطمینا اون خانم به همسرشون علاقه مند هستن که دتبال راهکار برای بهبودی ایشون هستن وگرنه هیچکس بهتر از این خانم نمیتونن برای زندگی خصوصی و دفاع از حقوقشون تصمیم بگیرن.اقای raha لطفا این خانم رو نسبت به زندگی مشترکشون سرد و بی میل نکنید.مهساجون بازم میگم شما با مراجعه به یک روانپزشک مجرب نتیجه خوبی میگیرید.با ارزوی موفقیت برای شما و همسرتون.