سیکل ماهانه من 28روزه است اما این ماه 27روزه بوده ، وقصد بارداری دارم سیکل ماهانه من از30 مرداد تا 6 شهریور بوده می خواستم زمان تخمکگذاری را بدانم یعنی در چه روزی نزدیکی داشته باشم. با تشکر
setaesh نوشته است: سیکل ماهانه من 28روزه است اما این ماه 27روزه بوده ، وقصد بارداری دارم سیکل ماهانه من از30 مرداد تا 6 شهریور بوده می خواستم زمان تخمکگذاری را بدانم یعنی در چه روزی نزدیکی داشته باشم. با تشکر
ehtemal نوشته است: با سلام
من الان در ماه دوم اقدام هستم 13 روز هست که پریودم تاخیر داشته دوره هام 30 روزست در روز 36 آز خون دادم که جواب منفی بود دیروزم برای اطمینان بیشتر بیبی چک گذاشتم بازم جواب منفی بود با توجه به اینکه تا به حال سابقه تاخیر نداشتم ضمنا ترشحم زیاد دارم در موعد پری کمردرد زیادی داشتم چند روز مداوم بعدش قطع شد ایا با این تفاصیر هنوز احتمال باردار بودنم هست؟ اگه نه علت تاخیر چی میتونه باشه ممنون میشم پاسخم بدید.
RAYHAN1 نوشته است: سلام
روش تعیین هفته بارداری چگونه است, من الان باردارم آخرین تاریخ پریود 90/5/5 می باشد الن در هفته 5 می باشم ؟ با تشکر
samar110 نوشته است: با سلام وعرض خسته نباشید.
خانمی هستم 21 .من یکساله اقدام به باداری کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.دکتر برای همسرم ازمایش اسبرم نوشت انجام دادیم خوب بود یعنی 75 درصد بود.خودمم معاینه کردگفت مشکلی نیست.سونومم خوب بود. ولی هنوز باردار نشدم .لطفا منو راهنمایی کنید که چکار کنم زود تر باردارشوم. متشکرم
j4b3r نوشته است: با سلام خدمت دکتر عزیز سوالی داشتم که خواب برام نذاشته
حدود 2 سال است ازدواج کرده ام هنوز بارداری صورت نگرفته به یکی از بهترین دکتر های شیراز (دکتر سیروس رستمی فوق تخصص نازایی) مرجعه کرده ام من و خانم بنده طبق آزمایشاتی که روی من و خانم بنده انجام شده هر دو ضعیف هستیم تعداد اسپرم های من کمه و بدتر از همه تنبل هستند یعنی اسپرم هام خودشون رو نمی رسونن به تخمک از این ور تخمدان خانم هم ضعیف است طبق سونوگرافی داخلی و ...
حالا دکتر به ما گفته باید iui انجام بشه مطالعات زیادی در این سایت داشته ام در ضمینه iui
چند سوال فقط دارم
1- چطور از من اسپرم می گرن ؟ (مثل آزمایش منی هست یا خیر ؟)
2- چطور و با چه وسیله ای تزریق می کنند .
3-داروهایی هست که بخورم دم اسپرم هام بلند شه برای حرکت بهتر ؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید آقای دکتر
![]() |
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
j4b3r نوشته است: با سلام خدمت دکتر عزیز سوالی داشتم که خواب برام نذاشته
حدود 2 سال است ازدواج کرده ام هنوز بارداری صورت نگرفته به یکی از بهترین دکتر های شیراز (دکتر سیروس رستمی فوق تخصص نازایی) مرجعه کرده ام من و خانم بنده طبق آزمایشاتی که روی من و خانم بنده انجام شده هر دو ضعیف هستیم تعداد اسپرم های من کمه و بدتر از همه تنبل هستند یعنی اسپرم هام خودشون رو نمی رسونن به تخمک از این ور تخمدان خانم هم ضعیف است طبق سونوگرافی داخلی و ...
حالا دکتر به ما گفته باید iui انجام بشه مطالعات زیادی در این سایت داشته ام در ضمینه iui
چند سوال فقط دارم
1- چطور از من اسپرم می گرن ؟ (مثل آزمایش منی هست یا خیر ؟)
2- چطور و با چه وسیله ای تزریق می کنند .
3-داروهایی هست که بخورم دم اسپرم هام بلند شه برای حرکت بهتر ؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید آقای دکتر
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|