شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

امکان معالجه افتادگی رحم در افراد مسن با دارو میباشد

1. دوستان سلام

موردی که مرا مجبور به ارسال این پست کرد بیشتر از سر کمک به یک خانم 77ساله مظلوم است بی مقدمه عرض میکنم

ایشان دچار  ریزش ادرار و درد های سخت از این بابت هستند دسترسی به پزشک متخصص برایشان کمتر مقدور است

وحمایت مفیدی از سوی فرزندانشان بعلت تنگناهای مالی ندارند متاسفانه بعلت مناعت طبع چندان هم مستقیم نمیشود کمک کرد

پزشگی که مراجعه کردند بعلت کبر سن حاضر بعمل نشده و روند درمان را هم بدلیل مشگلات که از بابت ناراحتی معده داشتند

بعد از 20روز رها کردندهم دارو را قطع کردند وهم سند را بعلت سوزش و خفقانی که احساس میکردند برداشتند

در حال حاضر از ناحیه پهلو ها درد دارند وضمن ریزش ادرار که گاها همراه با رگه های از خون است که این از اظهارت خودشان است

کمی حواس پرتی دارند واسم پزشگشان را نمی دانند وفرزندش هم اصلا حاضر نیست کمکی از طرف کسی بگیرد

حال مصلحت هست پزشگش را تغییر دهیم یا که سعی در شناسایی معالج قبلی باشم دیگر اینکه اگر بخواهم بپزشگ دیگری

مراجعه کنم با توجه به اینکه تشخیص به افتادگی رحم بوده به چه متخصصی رجوع کنم

وبدتر اینکه خیلی سخت میشود فرزندش را راضی به تحویل مادرش کرد تا برای پرستاری و پی گیری معالجعاتش بنزد ما بیایید

ایا میشود با توضیحاتی که دادم تجویز دارو برایش باشد یا انهم را باید چاره اندیشی کنم چون پزشک متخصص را سخت

میشود قانع کرد در منزلش برای معاینه بیاید

در حال حاضر چه کارهای بالینی از سوی ما برایشان  مفید است  

بی نهایت از هرگونه راهنمایی دوستان ممنون میشوم هر چه زودتر جواب دریافت کنم باعث عذاب کمتر یک انسان مظلوم است

2. سلام دوست عزیر
    میدونم برای این کار باید به متخصص زنان مراجعه کرد اما برای درمان باتوجه به بالا بودن سن ایشون نمیتونند از ورزش های لگنی استفاده کنند اما من تو چند تا از جزوه هام در این باره نوشتم که میتوانند با استفاده از استروژن چه به صورت کرم و مالیدنی چه به صورت قرص کمی از درد کاسته میشود  حالا صحت این امر رو به طور کامل نمیدونم ....
    اما معمولا عمل جراحی انجام میدهند ..
    خیلی گشتم که راهکاری پیدا کنم ولی متاسفانه نشد بازم میگردم...از یک متخصص زنان کمک بگیرید

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. دوستان سلام

بیمار مورد اشاره ام بنا به بی تابی که نسبت به عوارض پر رنج مشگلشان داشتند با اصرار وقت

عملاز بیمارستان گرفتند ایا با توجه به کهولت سن و اشاره پزشگشان بر ریسگ بالای این عمل

راه و روش دیگری هم می باشد تا در روند معالجه ایشان پیگر باشم بی نهایت سپاسگزارم اگر

حتی اطلاعات جزیی باشد را هم در اختیارم بگذارید

4. سعی کنید با دارو بهبودی حاصل کنید تا عمل چون این عمل خیلی مشکلات داره بخوصص برای ایشون که مسن هستند.
    گیاه بابونه هم به صورت دم کرده از شدت درد میکاهد ولی بازم تصمیم با خودتون برای عمل با چند تا پزشک حتما مشورت کنید و ریسک عملو بپرسید..
    ایشالله بهبودی زود ایشون

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید