zendegi32 نوشته است:zendegi32 نوشته است:zendegi32 نوشته است: دوستان لطفا کمک کنید ،
من اوایل اردیبهشت ماه با دوست دخترم رابطه داشتم و متاسفانه مایع منی روی واژن ایشان ریخت ( پرده بکارت دارند ) ، بعدش براش قرص اورژانسی گرفتم که مصرف کند اما نگرانم که نخورده باشد ... در واقع سطح مالی دوست دخترم پایین است و شرایط خوبی ندارد و من نگرانم با وجود اینکه دختر خوبی هست بخواد هرطور شده از من باردار بشه و ...
خلاصه "بعد از 30 روز از رابطه" من ازش به زور بی بی چک گرفتم که منفی بود ، ولی بازهم نگران بودم و "بعد از 45 روز از رابطه" مجددا به اجبار تست خون گرفتم که بتا 1 بود یعنی منفی ...
اما الان در حدود 4.5 ماه که از اون رابطمون گذشته احساس می کنم کمی شکمش بالا اومده ، البته شاید هم من زیادی نگران هستم!!!
خلاصه خیلی نگرانم ... آیا احتمال بارداری با شرایط فوق وجود داره ؟
یک سوال دیگه ، البته پزشکی نیست و قانونیه که از همه بابت مطرح کردن در اینجا عذرخواهی می کنم اما جای دیگه ای رو ندارم ، اگر بر فرض از من حامله باشه چی میشه ؟ آیا در آینده من میتونم از کشور خارج بشم ؟
لطفا کمک کنید ، واقعا نگرانم و به دوست دخترم مشکوکم ...
آیا با منفی بودن بی بی چک و آزمایش خون بتا بعد از حدود 40 روز از رابطه میتونم به عدم بارداری مطمئن باشم ؟ چیکار باید بکنم ؟
من فقط میتونم به بی بی چک و آزمایش خونی که ازش گرفتم اعتماد کنم ( حتی به اون هم مشکوکم که نکنه دارویی ، چیزی خورده باشه تا سطح بتا رو پایین بیاره ... )
تاحالا موردی رو دیدید که یک دختر اینطوری خودش رو بند کسی کنه ؟ خیلی نگرانم ...
بارداری در مورد شما منتفیه آزمایش خون دقیقترین نوع آزمایش محسوب میشه